Ny undersøgelse spår rekordår for IT-services med global omsætning på 472 milliarder dollars
Hjem LeverandørCisco Ny undersøgelse spår rekordår for IT-services med global omsætning på 472 milliarder dollars

Ny undersøgelse spår rekordår for IT-services med global omsætning på 472 milliarder dollars

Af Redaktionen

På trods af global økonomisk usikkerhed indikerer den projekterede globale vækst for markedet for managed IT-Service en stigning på 12,7 procent og en samlet værdi på 472 milliarder dollars.

Managed IT-Service dækker over ydelser såsom netværk, IT-sikkerhed, software samt overvågning og drift af cloud-abonnementer.

Det viser resultaterne fra en ny global undersøgelse foretaget af Canalys for Cisco. Undersøgelsen viser ligeledes, at IT-partnere, der fokuserer på managed services, forventes at opleve betydelig vækst i 2023.

Væksten inden for IT-managed services overstiger således den estimerede globale vækst på 3,5 procent i det samlede IT-forbrug.

Drevet af cybersecurity og efterspørgsel på fleksible forbrugsmodeller

En primær årsag til den eksplosive vækst i IT-managed services skal findes i det presserende behov for cybersikkerhed, hvor organisationer verden over kæmper med et hurtigt skiftende trusselslandskab.

Kombineret med en global mangel på cybersikkerheds- og IT-kompetencer, har udviklingen ført til, at mange organisationer vender sig mod kanalpartnere inden for managed services for at få ekspertise og support. Undersøgelsen viser, at 56 procent af partnerne forventer, at indtægterne fra cybersikkerhedsmanaged services vil vokse i år.

“Kunderne integrerer mere teknologi i deres operationer og forventer, at deres IT-partnere leverer agilitet, værdi og fleksible forbrugsmodeller for effektivt at håndtere deres voksende og komplekse behov,” siger Alexandra Zagury, vicepræsident for Partner Managed Services og as-a-Service Sales hos Cisco.

Global vækst

Båret af global vækst er tilliden blandt kanalpartnere, der sælger managed services, steget betydeligt. Undersøgelsen afslører, at i juni 2023 sagde 35 procent af kanalpartnerne, at de forventer en vækst på mindst 20 procent i deres managed services-forretning i det indeværende år. Dette er en betydelig stigning sammenlignet med de 27 procent, der blev rapporteret i 2022, hvilket peger på en hurtig adoption af managed services blandt organisationer i alle størrelser.

Ny undersøgelse spår rekordår for IT-services med global omsætning på 472 milliarder dollars“Managed services er den kraft, der driver den globale IT-branches tilpasningsevne og vækst. Vores forskning understreger det betydelige potentiale for virksomheder, der sælger managed services, og åbner forskellige veje for dem til at trives i en post-pandemiæra,” siger Robin Ody, Senior Analyst hos Canalys.

Studiet viste, at indtægterne for partnere, der leverer managed services, er på vej mod global vækst mellem 2023 og 2025, med forventede tocifrede årlige vækstrater (CAGR) på tværs af alle regioner.

I Europa, Mellemøsten og Afrika, hvor indtægterne fra managed services i øjeblikket er 122 milliarder USD, forventes en vækst på op til 12 procent.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>