Cisco Live 2023: Cisco annoncerer nye løsninger
Hjem LEVERANDØRCISCO Cisco Live 2023: Cisco annoncerer nye løsninger

Cisco Live 2023: Cisco annoncerer nye løsninger

Af Redaktionen

Cisco LIVE 2023 blev i denne uge sparket i gang i Las Vegas Nevada, hvor Cisco siden mandag har annonceret de nyeste innovationer til inspiration for de knap 20.000 deltagere ved eventet.

Derudover har omkring en million deltaget virtuelt.

Cisco Live er industriens førende netværks- og sikkerhedsbegivenhed, der har deltagelse fra det globale Cisco community, med henblik på at annoncere industriens nyeste innovationer og endvidere inspirere deltagerne omkring en mere inkluderende fremtid for alle.

En ny undersøgelse fra Cisco’s State of Global Innovation-rapport viser, at 85 procent af IT-professionelle værdsætter enkelhed i deres IT-systemer. Netop derfor er der ved Cisco Live, blandt andet fokus på Ciscos investeringer i at forenkle og forbedre brugeroplevelsen med ny Cisco-teknologi og produkter.

Blandt de nye platforme er der blandt meget andet en integration af Cisco’s Networking Cloud, en fælles platform for Cisco netværksløsninger i clouden. Dette integrerer bl.a. sikkerhed på tværs af Cisco-produkter og AI-drevne cloud services og endvidere leverer visibilitet og indsigt i den datatrafik der kører på cloud løsningen.

Ved eventet har flere prominente Cisco-profiler været på scenen og præsenteret Ciscos innovative løsninger, der skal forberede deres kunder og partnere på forandringer og de nye teknologier i fremtiden.

Cisco Live 2023: Cisco annoncerer nye løsninger“Vi er begejstrede for at dele vores banebrydende innovation og et robust sæt af nye løsninger på tværs af vores portefølje med vores kunder i år på Cisco Live. Vi mener, at der ligger en enorm mulighed forude for Cisco, da vi er unikt positioneret til at hjælpe vores kunder med at løse mange af deres største forretningsudfordringer ved hjælp af ny teknologi,” siger Chuck Robbins, bestyrelsesformand og CEO for Cisco.

Bæredygtighed og AI i fokus

Efterhånden som Cisco’s kunder efterspørger bæredygtige løsninger for at reducere deres CO2-aftryk i organisationen, fortsætter Cisco med at prioritere bæredygtighed og energistyring i sine produkter og løsninger. Således fremhævede Cisco onsdag, hvordan man i fællesskab med en række partnere hjælper kunder med at fremskynde deres ambitioner om at nå deres bæredygtighedsmål.

Cisco er en af pionervirksomhederne, når det kommer til at udnytte AI på tværs af dets netværk, sikkerhedsløsninger og værktøjer til hybridarbejde. Ved Cisco Live har man således afsløret en ny, kraftfuld generativ AI-teknologi, der vil hjælpe organisationer med at drive produktivitet og enkelhed for deres arbejdsstyrke.

Et andet eksempel er Cisco Security Cloud, der fjerner kompleksitet, forenkler håndtering af regelsæt og forbedrer evnen til at reagere på trusler. For at understøtte Cisco’s fortsatte fremskridt inden for kunstig intelligens (AI)-kapabiliteter for hybride arbejdsområder, annonceres Cisco Room Bar Pro med den mest kraftfulde processor, der kan anvendes på tværs af kundernes mest almindeligt anvendte arbejdsområder.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>