Clarios opkøber Paragons batterienhed
Hjem ENERGI Clarios opkøber Paragons batterienhed

Clarios opkøber Paragons batterienhed

Af Redaktionen

Clarios, en af verdens førende aktører inden for produktion og genbrug af lavspændingskredse og -batterier, køber Paragon GmbH & Co. KGaA’s virksomhed til produktion af batterier og batteristyringssystemer til bilindustrien.

Clarios er en del af moderselskabet VARTA  Automotive, som er et af Europas førende brands inden for batterier til transportbranchen.

”Lavspændingskredse er afgørende for kommende brugeroplevelser, metoder til dataindsamling og omstillingen af energisystemer i køretøjer,” udtalte Clarios’ CEO, Mark Wallace.

”Paragon har evnerne, engagementet og kulturen til at udvikle nye funktioner, som vil fremme vores partnerskaber med vigtige OE-kunder, især i forbindelse med avancerede Li-ion-programmer.”

Paragons ingeniører har stor ekspertise og erfaring med at lede projekter med globale OE-kunder og er et godt supplement til Clarios-teamets aktuelle lavspændings- og Li-ion-programmer. Opkøbet medfører en markant udvidelse af Clarios’ ingeniørteam, som arbejder ufortrødent på at udvikle nye lavspændingsarkitekturer.

Clarios opkøber Paragons batterienhed

Clarios EMEA-hovedkvarter i Hannover, Tyskland.

”Paragons team og egenskaber styrker vores ressourcer i Europa og globalt i forhold til at udvikle en systembaseret tilgang til lavspændingskredse,” udtalte Federico Morales Zimmermann, som er vicedirektør og GM for Global Customers, Products and Engineering hos Clarios.” Jeg er sikker på, at vores nye kolleger vil hjælpe os med at fremme elektrificeringen og digitaliseringen af nye køretøjer, skabe nye brugeroplevelser, indsamle og udnytte data og drive nye systembaserede arkitekturer.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>