Conrad Elektronik tilbyder fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp
Hjem NYHEDER Conrad Elektronik tilbyder fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp

Conrad Elektronik tilbyder fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp

Af Redaktionen

Med det omfattende produktsortiment af fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp kan fagfolk fra industrien og håndværksfagene købe både kraftige og robuste kabler fra én enkelt kilde – og kablerne kan anvendes til alt, lige fra taget til kælderen og fra energiproduktion til strømforsyning.

Conrad Elektronik tilbyder fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp

Hos Conrad Elektronik kan erhvervskunder købe fotovoltaiske kabler til solcelleanlæg fra Lapp, og der er tale om førsteklasses produkter. Fotokilde: Lapp

Gennem det seneste år har kunderne haft adgang til det brede udvalg af Lapp-produkter inden for områderne anlægskonstruktion og maskinteknik samt energisektoren via Conrad Sourcing Platform.

Med solcelleprodukterne fra Lapp kan Conrad Elektronik tilbyde sine kunder et bredt udvalg af kabler og komponenter til solcelleanlæg – lige fra de store industrisystemer til solpaneler i hjemmet. Det er et yderligere bevis på det mangeårige partnerskab mellem de to virksomheder.

Foruden ÖLFLEX®-solcellekablerne inkluderer porteføljen også SKINTOP®-kabelforskruninger og EPIC® SOLAR-stik. Alle produkter er velegnede til en verdensomspændende brug (dog ikke i Kina og USA) og overholder EU-direktivet 2011/65/EU (RoHS, Restriction of Hazardous Substances).

“I de seneste år har solceller etableret sig som et centralt element inden for vedvarende energi. Mangfoldigheden af de tilsvarende systemer må siges at være stor, da udvalget blandt andet omfatter soltårnkraftværker, gigantiske soltårnkraftværker samt individuelle solpaneler på enfamiliehuse. Et grundlæggende krav til brug af solenergi er en robust og effektiv kabelføring,” forklarer Sandra Leipold, produktchef hos Conrad Electronic.

ÖLFLEX®-serien indbefatter særligt modstandsdygtige solcellekabler med en tværbunden elektronstråling i henhold til EN 50618. ÖLFLEX® SOLAR XLWP er designet til solcelleanlæg på op til 1800 V. Serien er ikke kun ekstra modstandsdygtig over for UV- og ozonstråling, den har også en høj isolationsmodstand efter lange perioder i vand. For at øge den mekaniske styrke er XLWP blevet testet ved nedgravsrelaterede mekaniske slagmodstandstest (Impact-Resistance-Tests) i henhold til UL 854. Installatører får ligeledes hjælp til en sikker vending af polaritet fra en ekstruderet farvestrimmel. Der er planlagt yderligere certificeringsopgraderinger for en del af ÖLFLEX® SOLAR XLWP og XLR-E.

SKINTOP® SOLAR-kabelforskruningerne – fremstillet af plast – er også specielt udviklet til brug i solcelleanlæg. De er UV- og ozonresistente, har vibrationsbeskyttelse og giver desuden en god trækaflastning samt et udvidet temperaturområde. Med hensyn til reaktion ved brand er skrueforbindelsernes materiale ekstremt flammehæmmende og certificeret i henhold til UL 94V-0/94-5VA. Kabelindføringen bygger på EN 62444, EN 50548 og UL 1703, hvilket forenkler installationen.

“Uanset størrelsen på systemet genererer de moderne solcelleanlæg mere og mere energi med en højere spidsbelastning. For kabler betyder det, at de ikke kun skal være vejrbestandige i forhold til varme, vind og frost, men også skal være designet til de højere systemspændinger, forklarer Michael Korom fra Lapp.” “For at kunne garantere det højest mulige sikkerhedsniveau har vi gennemgået hele kabelporteføljen grundigt, blandt andet er ÖLFLEX®-solcellekablerne testet af TÜV Rheinland.”

Takket være de specielle materialer på kapperne er de professionelle Lapp-solcellekabler ikke kun flammehæmmende og halogenfrie, men også resistente over for ozon og UV, og de fås nu hos Conrad Elektronik.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>