Conrad på Electronica 2022
Hjem EVENT Conrad på Electronica 2022 i München

Conrad på Electronica 2022 i München

Af Redaktionen

eProcurement, projektledelse og produktløsninger:

Oplev Conrad Sourcing Platforms muligheder live på verdens førende elektronikmesse.

  • Sammen ser vi ind i fremtiden: Digitale indkøbsløsninger og projektledelse
  • Spotlight på følgende trends: Brug af cobots (samarbejdsrobotter) inden for håndværk, produktion og logistik
  • Personlig og direkte på stedet: Book et møde med Conrad-teamet allerede i dag!

Målet er tydeligt: Med et omfattende udvalg og skræddersyede B2B-tjenester satser Conrad Sourcing Platform på at blive Europas førende indkøbsplatform for tekniske behov. Dette kan opnås ved at forstå kundernes behov og handle derefter: “Med næsten 100 års virksomhedshistorie og mere end 25 års erfaring indenfor B2B ved vi, hvad der virkelig er brug for inden for industri og automation,” forklarer Ralf Bühler, administrerende direktør hos Conrad Electronic. Erhvervskunder kan få styr på præcis hvad Conrad Sourcing Platform har at tilbyde, når de besøger Electronica 2022 i München, d. 15. til 18. november.

Viden og partnerskab fra eProcurement til produktudvikling

Conrad på Electronica 2022

Billedtekst: Live fra Conrads stand på Electronica: Cobot fra Franka Emika. Fotokilde: TQ-Systems GmbH

Ønsker du at digitalisere indkøbsprocesser og spare tid og penge i forbindelse med indkøb? Uanset om det gælder små virksomheder eller store koncerner: På Electronica vil Conrad-teamet blandt andet præsentere individuelle eProcuremen-løsninger for virksomheder af alle størrelser. Conrads Marketplace-team står klar til at besvare spørgsmål fra producenter og distributører, der ønsker at udvide deres salgskanaler. Virksomheder med produktidéer, der leder efter egnede samarbejdspartnere, kan finde den rette kontaktperson på Conrads stand.

Den store fordel: Med sit projektbaserede forretningsteam tilbyder Conrad en komplet support hele vejen fra udvikling over produktion til levering af det nye produkt. Naturligvis har vi de seneste innovationer inden for robotteknologi, komponenter, måleteknologi og elektromekanik med på Electronica. Produkter fra førende mærker som Lapp, Molex og TE-Connectivity vil også være repræsenteret. På Conrads stand vil man desuden kunne finde SOS Electronic og Rapid Electronics, som udvider udvalget af komponenter.

Populært emne på Conrads stand: Praktisk automation med cobots

I år har Conrad-teamet et særligt fokus på cobots. Også inden for dette område arbejder Conrad meget løsningsorienteret. “Vores mål er at gøre små og mellemstore virksomheder inden for håndværk, produktion og logistik opmærksommepå de innovative multifunktionsværktøjers potentiale,” forklarer Conrads administrerende direktør, Ralf Bühler. Blandt andet viser Franka Emikas cobot på Conrads stand, at teknologien allerede i dag tilbyder prisvenlige muligheder inden for praktisk automation. De kan programmeres hurtigt og omstilles til nye arbejdsprocesser gang på gang. Til forskel fra konventionelle industrirobotter kan de integreres omkostningseffektivt i eksisterende miljøer og samarbejde med mennesker, samtidig med de opfylder alle sikkerhedsstandarder.

Lyder det interessant? Du kan få mere information om Conrad-porteføljen på Electronica 2022, ligesom du kan booke et personligt møde her: events.conrad.com

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>