Danmarks mest populære online butik
Hjem NYHEDER Danmarks mest populære online butik

Danmarks mest populære online butik

Af Redaktionen

Elgiganten er (igen) Danmarks mest populære onlinebutik. Det er en førsteplads som kæden har holdt fast i de seneste år.

Danmarks mest populære online butik 1

Elgiganten er den mest populære onlinebutik i Danmark Grafik: PriceRunner

PriceRunner kan efter en gennemgang af 12 måneders trafikdata på www.pricerunner.dk kåre Danmarks mest populære netbutikker.

Det er data fra perioden 1. april 2017 til og med 31. marts 2018, der er taget med i opgørelsen. Tallene viser hvor mange gange en forbruger, der har søgt efter produkter og sammenlignet priser på www.pricerunner.dk er fortsat videre fra PriceRunner og ud til den pågældende butik for at foretage et eventuelt køb.

”Elgiganten klarer sig igen i år rigtigt flot. Elgiganten udvider deres udvalg af produkter og kommer på den måde i kontakt med flere forbrugere. Men konkurrencen er hård om at være den mest søgte onlinebutik. Konkurrenter som ComputerSalg, Power og Wupti vækster også kraftigt og det øger konkurrencen,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste med mere end 1,6 millioner danskere som fast bruger tjenesten til at finde og sammenligne produkter og priser inden de handler.

Elgiganten er en varehuskæde indenfor forbruger-elektronik og hårde hvidevarer. Og har udover deres online shop også 37 varehuse rundt i Danmark, og den blev etableret i 1996.

”At blive kåret til Danmarks mest populære onlinebutik er en stor ære for os i Elgiganten. Detailhandlen på nettet bevæger sig i et hæsblæsende tempo, hvor det gælder om hele tiden at være relevant overfor kunderne, og jeg er glad for at se, at det lykkes. Prisen som årets med populære onlinebutik vil jeg også gerne dele både med vores dygtige medarbejdere, der hver eneste dag får hjulene til at køre rundt, men også med vores fantastiske kunder, der vælger at handle hos os i Elgiganten,” siger adm. direktør i Elgiganten, Peder Stedal.

Top 5 listen over de mest populære online butikker:

TOP 5

 1. Elgiganten
 2. ComputerSalg
 3. Power
 4. Proshop
 5. Bilka

PriceRunner har også set nærmere på hvilken netbutik, der klarer sig bedst i kampen om kunderne i de største produktkategorier.

Her er listen over de mest populære netbutikker i de største produktkategorier.

 • Computer og tilbehør: Computersalg
 • Lyd og Billede: Elgiganten
 • Gaming: Elgiganten
 • Mobiltelefoner: Elgiganten
 • Tøj og Accessories: Boozt
 • Hus og Have: XL-Byg
 • Hvidevarer: Skousen
 • Skønhed og Helse: Matas

”Tillykke til alle vinder butikkerne men også tillykke til alle de andre butikker, der hver dag gør et fantastisk stort arbejde for at betjene de mange kunder, der handler online. Det er også tydeligt, at de store butikker bliver større og større for at kunne klare sig i konkurrencen med de helt store udenlandske handelsplatforme som amerikanske Amazon og kinesiske Wish,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>