Dansk fodbold-feber sparker fladskærmssalget i vejret
Hjem NYHEDER Dansk fodbold-feber sparker fladskærmssalget i vejret

Dansk fodbold-feber sparker fladskærmssalget i vejret

Af Redaktionen

At Danmark for første gang i mange år er med til en VM-slutrunde kan tydeligt aflæses i salget af de store fladskærms-tv, fortæller Elgigantens salgschef.

Dansk fodbold-feber sparker fladskærmssalget i vejret 1

Danskerne har især fået smag for de store 65″-modeller, fortæller Elgiganten salgschef, Thomas Overgaard.

Når sommerens fodbold-VM om kort tid sparkes i gang, er det for første gang i mange år med dansk deltagelse.

Og de VM-kampe er der mange danskere, der gerne vil se – og helst i god kvalitet.

Det betyder en oprustning på fladskærms-fronten, fortæller salgschef for audio/video i Elgiganten, Thomas Overgaard.Og især de større modeller er populære. Faktisk melder han, at andelen af solgte 65” fladskærme er fordoblet sammenlignet med samme periode sidste år.

”Vi har i de seneste uger mærket en stigning i efterspørgslen på de store fladskærms-tv. Det er især 65” der går som varmt brød, men også 55” er en meget populær størrelse,” siger salgschef Thomas Overgaard.

Stigning i salget af soundbars og spillekonsoller med fodboldspil

Trods det historisk gode vejr er det altså tydeligt, at danskerne stadig har intentioner om at samles i stuerne for at følge Danmarks 23 udvalgte, når de i Rusland møder Peru, Australien og Frankrig i de tre indledende gruppekampe.

”Der er ingen tvivl om, at landsholdet i den grad er noget, som danskerne samles om ude i hjemmene, og mange vælger endda at supplere deres fladskærm med en soundbar for at få den rigtige stadion-lyd, som jo hører enhver fodboldkamp til,” siger Thomas Overgaard.

En affødt effekt af VM-slutrunden er også salget af spillekonsoller, der har fået et ordentligt boost i ugerne op til kick-off i Rusland. Det er nemlig især fodboldspil, der langes over disken, fortæller han.

”Salget af spillekonsoller og tilhørende fodboldspil er steget op til VM, og det er helt tydeligt at se, at mange har fået blod på tanden og selv ønsker at dyste med vennerne hjemme i sofaen. Det er især FIFA 18 og Pro Evolution Soccer 2018 som vi sælger mange af i øjeblikket,” siger salgschef i Elgiganten, Thomas Overgaard.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>