DEKRA Bilsyn kåres til Årets synshal 2022
Hjem EVENT DEKRA Bilsyn have vundet titlen som ’Årets synshal 2022’

DEKRA Bilsyn have vundet titlen som ’Årets synshal 2022’

Af Redaktionen

Danmarks andenstørste bilsynskæde, DEKRA Bilsyn, kan nu glæde sig over at have vundet titlen som ’Årets synshal 2022’.

Udnævnelsen skete i går, da autobranchen blev hyldet ved den store, årlige Auto Awards, der blev afholdt i Cirkusbygningen i København.

DEKRA Bilsyns administrerende direktør, Mikael Morell, er ikke i tvivl om, at det er synskædens medarbejdere, der skal krediteres for sejren:

”Vi er super stolte over at have vundet prisen som Årets synshal 2022. Prisen er en stor hyldest til alle vores dygtige synsfolk, der hver dag yder en kæmpe indsats i vores synshaller. Vi er meget taknemmelige over, at så mange af vores kunder har valgt at stemme på os. Det bekræfter os i, at vores kunder er tilfredse med den service og rådgivning, de får i vores synshaller, og det betyder rigtig meget for os,” udtaler Mikael Morell.

Fremadstormende synskæde

DEKRA Bilsyn entrerede på det danske bilsynsmarked i 2018, og siden da er det gået stærkt. DEKRA Bilsyn er i dag Danmarks andenstørste synskæde med 55 synshaller i hele landet, og flere er på vej. Synskæden er vokset både gennem opkøb og etablering af helt nye synshaller.

Selvom det er gået stærkt for synskæden, har de fortsat fokus på at opretholde det lokale islæt i hver enkelt synshal, hvilket Mikael Morell mener, har en stor betydning for mange af synskædens kunder.

DEKRA Bilsyn kåres til Årets synshal 2022

Fotograf Heidi Sinnet

”Selvom der har været fart på forretningen på landsplan, har vi stadig haft fokus på at opretholde det lokale islæt i hver synshal. Alle vores synshaller drives af lokale ildsjæle, og i mange af de synshaller vi har opkøbt, er det fortsat de tidligere ejere, der står for den daglige drift. Vores synsfolk har derfor et stort kendskab til lokalområdet og de lokale, og det tror jeg har en stor betydning for mange af vores kunder. Vi vil derfor sikre, at vi fortsat opretholder det lokale fokus i takt med vores ekspansion,” fortæller Mikael Morell.

Verdens førerende indenfor bilsyn

Selvom DEKRA Bilsyn er en forholdsvis ny synskæde i Danmark, er DEKRA verdens førerende virksomhed indenfor bilsyn med 27 millioner årlige syn på verdensplan. DEKRA har således et solidt fagligt fundament bag sig, som sikrer, at alle synshallerne i Danmark lever op til de højeste faglige standarder i verden. Derudover udvikler DEKRA løbende ny teknologi til at sikre sikkerheden på vejene, blandt andet førende metoder til at teste batteriers helbred.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>