Teleselskabet 3 bliver medlem af Dansk Erhverv
Hjem TELEKOMMUNIKATION Teleselskabet 3 bliver nu medlem af Dansk Erhverv

Teleselskabet 3 bliver nu medlem af Dansk Erhverv

Af Redaktionen

Årsagen til virksomhedens indmeldelse i Dansk Erhverv er, at 3 ønsker at fremme sin stemme i tele- og digitaliseringspolitiske anliggender, hvor 3 som operatør har en vigtig rolle at spille i sin branche og i dansk erhvervsliv.

Store udviklinger inden for tele- og digitaliseringsområdet i disse år har fået Teleselskabet 3 til at melde sig ind i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

Det sker for, at 3 bedre kan fremme sine interesser via organisationen, og præge disse to forretningsmæssige områder, hvor 3 spiller en vigtig rolle for dansk erhvervsliv, forklarer teleselskabets CEO Morten Christiansen:

”For os er det vigtigt at have en erhvervspartner, der forstår, hvor vi står som virksomhed. I Dansk Erhverv tænkes der meget på samme måde, som vi gør i 3. Derfor kan vi også få meget ud af hinanden.”

Teleselskabet 3 bliver medlem af Dansk Erhverv

Foto: Martin Ries for 3 Danmark

“Branchemæssigt står vi et historisk vigtigt sted lige nu, hvor både telebranchen og digitaliseringen undergår en yderst hurtig udvikling i disse år og i stigende grad smelter sammen. Vi håber derfor, at vi sammen kan trække de tele- og digitaliseringspolitiske agendaer i en positiv retning, og at vi derigennem kan bidrage til, at Danmark beholder sin digitale førerposition.”

3’s medlemskab glæder også administrerende direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen, der ser frem til at få yderligere tyngde på tele- og digitaliseringsområdet med 3 som medlem.

“3 spiller som operatør i telebranchen en vigtig rolle i dansk erhvervsliv. Velfungerende digital infrastruktur er ligeledes i toppen af vores medlemmers behov, og derfor er teleområdet uhyre vigtigt og et fokusområde for Dansk Erhverv. Derfor er det meget glædeligt, at vi kan byde 3 velkommen som medlem. Vi arbejder netop ihærdigt på at styrke telebranchens vilkår, og her kan 3 bidrage konstruktivt og med vitalitet til en velfungerende telebranche til gavn for hele det danske erhvervsliv”, fortæller Brian Mikkelsen afslutningsvist.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>