Den nye Garmin Boat Switch tilbyder førsteklasses digitale switch-funktioner for flere sejlere end nogensinde før
Hjem NYHEDER Den nye Garmin Boat Switch tilbyder førsteklasses digitale switch-funktioner

Den nye Garmin Boat Switch tilbyder førsteklasses digitale switch-funktioner

Af Redaktionen

Alt-i-én digital switch-løsning drevet af EmpirBus reducerer afhængigheden af fysiske knapper og kontakter, hvilket muliggør lettere kontrol og betjening af funktioner ombord

OLATHE, Kan./Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd.

Den nye Garmin Boat Switch tilbyder førsteklasses digitale switch-funktioner for flere sejlere end nogensinde før(NYSE: GRMN), verdens største1 og mest innovative marineelektronikproducent, annoncerede i dag Garmin Boat Switch, en alt-i-én digital switching-løsning, der fungerer problemfrit med Garmin ECHOMAP og GPSMAP-plottere for lettere kontrol og betjening af funktioner ombord. Drevet af EmpirBus erstatter Garmin Boat Switch behovet for konventionelle to-element systemer – sikringsboks og switch – og giver bådejere mulighed for digitalt at styre en række elektriske funktioner ombord med kontrol af op til 20 kredsløb via Garmin plottere.

“Moderne teknologi har dyrket en generation af forbrugere, der forventer intuitiv, avanceret teknologi i næsten alle aspekter af deres daglige liv. Garmin Boat Switch råder over det samme niveau af teknologi for sejlere ved at levere en nemmere og mere overkommelig måde at kontrollere og interagere med et fartøjs funktioner ombord på, lige fra roret,” siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Vores digitale switching-løsning giver bådejere mulighed for at styre en række funktioner ombord gennem deres plotter, fra lys og horn til livewell-vandpumper, hvilket er en enestående værdi for dem, der søger en avanceret bådoplevelse.”

Et fuldt integreret kommandocenter

Med styring af 20 udgangskredsløb og 7 sensorindgange kan sejlere dæmpe lyset, tænde og slukke lyset, betjene horn og endda regulere livewell-vandpumper med en indbygget timer for at holde fisk i live. Input kan også bekvemt administreres fra plottere til indsamling af data om bådens batterispænding, lænsepumpedrift og mere.

Hold dig i harmoni med båden

Bådejere kan holde styr på vigtige oplysninger om deres brændstof, ferskvand, gråt vand, sort vand og livewell med indbygget tanksenderdetektion og kalibrering, der kan justeres til tankstørrelse. Garmin Boat Switch kan overvåge så mange som fire tanke, hjælpe bådejere med at regulere brændstofniveauer og forbrug, eller være opmærksom på at tanke, der bør tømmes.

Forenklet opsætning

Garmin Boat Switch kræver ikke specialværktøj og konfigurationer under installationen, hvilket betyder, at sejlere vil bruge mindre tid på at opsætte deres system og mere tid på at nyde vandet. Takket være 18-tommer løse ledninger og in-the-box ledningsnet eliminerer Garmin Boat Switch-systemet behovet for at købe yderligere komponenter og kan nemt tilsluttes båden. Når den er installeret, tilføjes en kontaktside automatisk til plotteren, så sejlere kan placere, navngive og fjerne kontakter i en brugervenlig grænseflade. Derudover er hver kanals ledninger farvekodet og mærket med kanalens funktion for yderligere klarhed og bekvemmelighed.

Garmin Boat Switch er tilgængelig med en vejledende pris på DKK 8.549. Klik her for at få flere oplysninger om Garmin Boat Switch og plotter-kompatibilitet.

Garmins produkter er konstrueret på indersiden for livet udenfor, og har revolutioneret livet for lystfiskere, sejlere, søfolk og bådentusiaster overalt. Garmin er forpligtet til at udvikle den mest innovative marineelektronik af højeste kvalitet og nem anvendelighed og mener, at hver dag er en mulighed for at innovere og en chance for at slå i går. For syvende år i træk blev Garmin for nylig kåret som Manufacturer of the Year af National Marine Electronics Association (NMEA). Andre Garmin marine mærker omfatter Fusion® og Navionics®.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>