En ny æra af Galaxy AI er på vej - her er et smugkig
Hjem LeverandørSamsung En ny æra af Galaxy AI er på vej – her er et smugkig

En ny æra af Galaxy AI er på vej – her er et smugkig

Af Redaktionen

Internet lige ved hånden. Et kamera i lommen. Og så kunstig intelligens, der forbedrer din hverdag.

Samsung Galaxy hjalp med at fremme internetadgang og gjorde kameraer til et kommunikationsværktøj, vi ikke kan leve uden.

Selvom alles øjne er rettet mod kunstig intelligens, er nogle af dens bedste fordele endnu ikke tilgængelige i mobilteknologien. Det er Samsung Galaxy ved at ændre på.

En ny æra af Galaxy AI er på vej - her er et smugkigGalaxy AI er en universel kunstig intelligens på din telefon, som er designet til at optimere alle de steder, hvor det betyder allermest – fra uhindret kommunikation til forenklet produktivitet og ubegrænset kreativitet.

Galaxy AI er en omfattende mobil AI-oplevelse drevet af on-device AI udviklet hos Samsung og cloud-baseret AI muliggjort af vores åbne samarbejder med ligesindede industriledere. Det vil forvandle din daglige mobiloplevelse og samtidig sikre sikkerhed og privatliv.

Hvis du vil have et lille glimt af en af de fordele, som Galaxy AI tilbyder, skal du ikke kigge længere væk end til det, som vores telefoner oprindeligt blev skabt til – nemlig at ringe til hinanden. AI Live Translate Call vil snart give alle med den nyeste Galaxy AI-telefon en personlig oversætter lige ved hånden.

Fordi det er integreret i den indbyggede opkaldsfunktion, er besværet med at skulle bruge tredjepartsapps væk. Lyd- og tekstoversættelser vises i realtid, mens du taler, hvilket gør det lige så nemt at ringe til nogen, der taler et andet sprog, som at slå undertekster til, når du streamer en film eller serie. Fordi Galaxy AI findes på selve enheden, kan du stole på, at private samtaler aldrig forlader din telefon.

Galaxy AI kommer i begyndelsen af næste år og vil bringe os tættere på en verden, hvor nogle af de mest almindelige barrierer for social kontakt forsvinder, og hvor kommunikation er nemmere og mere produktiv end nogensinde før.

“Mobilteknologi har en utrolig evne til at muliggøre produktivitet, kreativitet, forbindelser og meget mere for mennesker over hele verden, men indtil nu har vi ikke set det fulde potentiale for mobile AI-løsninger,” fortæller Claus Holm, Landechef for Samsung Danmark. “Galaxy AI er vores mest omfattende intelligens til dato, og det vil ændre på måden, vi ser på vores telefoner.”

Banebrydende oplevelser, der styrker ægte forbindelse og åbner op for nye muligheder direkte fra din telefon. Dette er blot et glimt af, hvad der er i vente. Livet åbner sig med Samsung Galaxy, så gør dig klar til en ny æra af mobil AI.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>