Et af Danmarks mest fremadstormende bureauer skifter navn
Hjem NYHEDER Et af Danmarks mest fremadstormende bureauer skifter navn

Et af Danmarks mest fremadstormende bureauer skifter navn

Af Redaktionen

I Aarhus ligger web- og marketingbureauet Erhvervshjemmesider ApS, der nu officielt skifter navn til Aveo A/S.

Et af Danmarks mest fremadstormende bureauer skifter navn

Anders Linddahl, Simon Børsting og Samuel Glaes, partnere hos Aveo A/S

Virksomheden havde sin spæde start for seks år siden, hvor de to venner Simon Børsting og Samuel Glaes besluttede sig for at lave et opgør med den traditionelle webbranche. Siden er det gået stærkt, og virksomheden består i dag af 35 specialister.

Som det lå i det gamle navn, var der tidligere meget fokus på den klassiske hjemmesideløsning, men med coronaens indtog fulgte også behovet for at kunne tage handel online.

“Vi oplevede mange virksomheder, såsom eksempelvis terapeuter og frisører, der ønskede at kunne sælge produkter online, ligesom også flere ældre virksomheder henvendte sig med ønsket om i højere grad at blive digitale og få en webshop”, fortæller Samuel Glaes, partner og administrerende direktør i virksomheden.

Kunsten at skille sig ud i en krisetid
Det var dog ikke bare webshops, som virksomheden fik travlt med. Også den digitale markedsføring blev der sat ekstra skub i, da meget handel fra fysiske butikker blev flyttet online.

“Mindre danske erhvervsdrivende blev kastet ud på usikker grund, da nedlukningen af det danske samfund trådte i kraft. Der var et akut behov for markedsføring, der var målbart og som sørgede for at vinde salget,” indskyder Samuel Glaes, inden han fortsætter: “Her greb vi bolden og omstillede os, så vores kunder stod bedst muligt i en ellers svær situation.”

Med det øgede fokus på den digitale omstilling fulgte altså også behovet for et nyt navn, der tilgodeser, at virksomheden er mere end bare hjemmesider.

“Vores kunder har taget så godt imod både vores webshop- og marketingløsninger, at jeg kun ser vores fokus på webshops og markedsføring blive større i fremtiden”, fortæller Samuel Glaes, der netop er ved at sætte underskriften på den 9. medarbejder, der ansættes siden forårets nedlukning.

Gazelle-virksomhed og nomineret til årets virksomhed
At virksomhedens coronahåndtering gav pote, tydeliggøres også af nomineringen som EY Entrepreneur of The Year 2020. Her er der i år særligt er fokus på at nominere de virksomheder, der har bidraget til at sætte en positiv dagsorden under corona-krisen.

Desuden er Aveo netop også blevet Børsen Gazelle. En kåring der vidner om sunde nøgletal.

“Alt i alt har det været et spændende år, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer. Vi er i hvert fald klar til at løfte omsætningen for endnu flere danske erhvervsdrivende”, afslutter Samuel Glaes.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>