Fem tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologi
Hjem NYHEDER Fem tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologi

Fem tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologi

Af Redaktionen

Da teknologi er blevet en stor del af vores liv, bliver mange danske hjem også hele tiden udstyret med flere gadgets og det kan være svært at få det til at spille sammen med den øvrige indretningstil.

Fem tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologiMen i takt med, at både teknologi og design udvikler sig giver det mulighed for at bruge ens TV og højtalere som et element i den individuelle indretningsstil.

Samsung har de seneste år gennem deres forhandlere været vidne til en øget interesse for teknologi, med design og indretningsmuligheder i fokus.

For at imødekomme denne interesse har Samsung indgået et helt nyt samarbejde med Royal Design, som er en online designerbutik. Hos Royal Design er det muligt at købe udvalgte designprodukter fra Samsung, som normalt kun findes hos detailforhandlere af hjemmeelektronik.

For at kunne give kunderne hos Royal Design den bedste hjælp kan man på deres website få tips, råd og inspiration fra den danske stylist Michael Dansk om, hvordan man indretter sit hjem med teknologi uden at gå på kompromis med sin egen personlige indretningsstil.

– Teknologi og indretning har historisk ikke altid flettet fingre. Men i dag findes der mange produkter, som ikke bare passer ind i hjemmet, men også kan være med til at sætte præg på indretningen i de forskellige rum. Med teknologi som blender ind i indretningen som et designmøbel, integreres i en billedvæg eller tilføjer farve til køkkenet, er det i dag blevet meget lettere at kombinere moderne teknologi med et stilfuldt hjem, siger Michael Dansk.

Michael Dansks 5 tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologi

Fem tips til, hvordan du indretter dit hjem med teknologi1) Vælg et TV, der passer til dit rum

Mulighederne er efterhånden mange, når det gælder valg af TV – både ift. størrelse og design. Gå efter et TV, der blender naturligt ind i rummet og falder i tråd med udtryk, indretning og farverne i dit hjem.

2) Tænk ud af boksen

Dit TV behøver ikke at dominere stuen forenden af en sofagruppe, som et alter. Hæng Tv’et på væggen som led i en billedvæg, sæt det på skulpturelle ben i et hjørne eller placér det på fødder i en reol.

3) Kæmp imod kabelrod

Du kommer ikke uden om et strømkabel, men et hav af grimme ledninger hører fortiden til. Vælg gerne et TV-kabel, der falder i ét væggen og brug naturlige indretningselementer som en stak magasiner eller en plante til at skjule ledninger og stik.

4) Glem alle regler

Moderne QLED-teknologi fjerner gener fra lys, der falder ind ad vinduet, så billedet står skarpt og tydeligt selv i lyse rum. Glem derfor alle regler om, hvor du kan have dit TV stående – og glem også alt om, hvad du primært kan bruge et TV til. Måske er det mest børnene, der bruger det til spil. Måske vil du vise dine favoritfotos frem i stuen. Det er dig, der bestemmer.

5) Prøv det af

Indretning er en personlig sag, og dit TV skal fungere godt for dig. Stress ikke over at finde den perfekte plads i første forsøg, men prøv evt. to eller tre placeringer af i en uges tid, så du finder det spot til dit TV, der passer bedst til din indretning og behov.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>