Flot familie på tre speakerphones
Hjem NYHEDER Flot familie på tre speakerphones

Flot familie på tre speakerphones

Af Redaktionen

Poly lancerer serie af speakerphones, der giver professionel lyd til både kontoret og hjemme.

Flot familie på tre speakerphonesDesignet er banebrydende, og lyden er helt i top med Poly’s legendariske støjreduktion og mikrofonteknologi, som sikrer at man hører den talende og ikke irrelevant baggrundsstøj.

Poly Sync 20, Poly Sync 40 og Poly Sync 60 er designet til det hybride arbejde – om det er hjemmefra eller i et mødelokale på kontoret.

Med både USB og Bluetooth giver enhederne fleksibel tilslutning, og lyden er i top med intelliegente mikrofoner, der genkender stemmer i rummet og sikrer krystalklar lyd, så samtaler går rent igennem og sikrer at man kan høre hvad der bliver sagt. Det gælder uanset om det er til arbejde, fritid og underholdning. De virker selvfølgelig med Siri og Google voice assistant, så man kan betjene dem uden at røre (godt i disse corona-tider).

“Poly Sync-familien er en ny generation af intelligente speakerphones, der er perfekte til arbejde eller til at høre musik hvor som helst,” siger Christine Roberts, senior vice president og general manager for professionelle headsets og speakerphones hos Poly.

“Sync-familien redefinerer speakerphones. Dette er ikke bare endnu en speakerphone-”puck” – denne speakerphone-serie er elegant, sofistikeret og intelligent.”

Poly har allerede en lang række enheder, der er certificeret af Zoom og Sync 20 er fra lanceringen på listen.

“Vi er glade for at kunne give Poly Sync 20, som en af de første speakerphones, Zoom’s “Personal USB Speakerphone”-certificering,” siger Oded Gal, head of product management hos Zoom.

”Poly bliver ved med at løfte barren med deres portefølje af Zoom-certificerede enheder, og vi ved, at Poly Sync 20 kommer til at være exceptionelt værdifuld for tidens medarbejdere, der konstant udvikler sig.”

Mød hele familien

Der er tre nye enheder: Den personlige, den til små møderum og den store til mellemstore mødelokaler.

Poly Sync 20 & Poly Sync 20+

Tre-i-en: Personlig speakerphone, vellydende bærbar musikhøjttaler og powerbank i én.

Med den bedste lyd i klassen og tre mikrofoner er Poly Sync 20 og Poly Sync 20+ ideelle bærbare løsninger til nutidens hybride arbejdsmiljøer.Dens kompakte, slanke design og coveret gør den perfekt til brugere på farten.

Avancerede algoritmer til digital signalbehandling sikrer, at begge sider af opkaldet kan høres tydeligt samtidigt, og en programmerbar knap giver brugerne mulighed for at personliggøre deres Sync 20 med deres yndlingsfunktioner som afspil/pause eller stemmestyring – alt sammen med et enkelt tryk.

Til Poly Sync 20+ medfølger en BT600-dongle til nem Bluetooth-tilslutning.

Poly Sync 40

Sync 40 har endnu større lyd end Sync 20 med mikrofoner, der giver mulighed for større pickup-rækkevidde samt de praktiske opladningsfunktioner til smartphone til understøttelse af nutidens hybrid arbejdsmiljøer.

IT-afdelingen eller brugeren kan sammenkæde to enheder trådløst, så de passer til forskellige størrelser konferencelokaler.

Sync 40 har et kraftigt batteri med op til 20 timers taletid, og den automatiske “unpairing” af Bluetooth giver mulighed for hurtigt at man kan fjerne sin egen telefon eller laptop efter et møde, så den ikke automatisk hopper på næste gang man går ind i lokalet!

Poly Sync 60

Sync 60, den største speakerphone i Sync-familien, indeholder alle de spektakulære funktioner i Sync 20 og Sync 40 men er designet til større mødelokaler og konferencelokaler.

Med seks mikrofoner og intelligente LED-funktioner kan enheden automatisk spore stemmer i mødelokalet og tilpasse sig for at sikre, at den anden ende af opkaldet har en fantastisk lydoplevelse. Med sine to store indbyggede højttalere fylder Sync 60 let rummet med detaljeret, krystalklar lyd. Tilslut et USB-videokamera til enheden og få et komplet AV-setup.

Mens Sync-familien tilbyder løsninger til medarbejdere overalt, hjælper de også IT-afdelingen, der kan styre implementeringen af enheder og tillade fjernkontrol af Sync-enheder.

Lancering hos forhandlerne

  • Poly Sync 20 er tilgængelig worldwide fra november 2020
  • Poly Sync 40 er tilgængelig worldwide fra januar 2021
  • Poly Sync 60 er tilgængelig worldwide i starten af 2021

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>