Mål mere med Index S2 smart-vægt fra Garmin
Hjem NYHEDER Mål mere med Index S2 smart-vægt fra Garmin

Mål mere med Index S2 smart-vægt fra Garmin

Af Redaktionen

Business Wire – Garmin® International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag Index S2TM smart-vægt med en ny vægttrendgraffunktion, forbedret nøjagtighed og en række biometriske data for både seriøse atleter og sundhedssindede kunder.

Mål mere med Index S2 smart-vægt fra Garmin

Mål mere med Index S2 smart-vægt fra Garmin

Data synkroniseres problemfrit via Wi-Fi til Garmin Connect™-kontoen, og brugerne kan se alle deres detaljerede sundhedsoplysninger ét sted1. Index S2 har en slank profil med en farveskærm i høj opløsning og er det sundheds- og wellnessværktøj, der holder brugerne på rette for at være bedre end i går.

“Index S2 bygger på succesen med den første generation af Garmin smart-vægt med enestående nøjagtighed, forbedret design og nye vægtregistreringsfunktioner, der gør den værdifuld for både den velværefokuserede og elite-atleten,” sagde Dan Bartel, Garmin vice president of worldwide sales.

For den daglige bruger forhindrer den nye vægttrendfunktion brugerne fra at blive sidetracket af normale daglige vægtudsving. Denne widget på skærmen viser et linjediagram over de foregående 30 dages vægtaflæsninger, hvilket gør det nemt at holde fokus på det større billede.

For eliteatleter, der er afhængige af at tracke disse udsving for at overvåge hydratiseringsniveauer, viser Index S2 bekvemt forskellen mellem den aktuelle indvejning og den tidligere indvejning på skærmen. Atleter kan bruge disse oplysninger til at fortælle, hvor meget de har brug for at rehydrere efter en udfordrende træning.

For et mere helhedsorienteret billede af ens helbred måler Index S2 en bred vifte af biometriske data, herunder vægt, kropsfedtprocent, BMI, skeletmuskelmasse, knoglemasse og kropsvandprocent. Index S2 har endda en vejr-widget, der hjælper brugerne med at planlægge deres dag. For en virkelig tilpasset oplevelse kan widgets slås til eller fra, så brugerne kun ser, hvad der er relevant for deres specifikke mål.

Opsætningen er enkel med Garmin Connect-appens brugervenlige brugervejledning. Derefter synkroniseres Index S2 automatisk med Garmin Connect-kontoen via Wi-Fi, ingen telefon er nødvendig. Vægt og biometriske data integreres problemfrit i Garmin Connect-appen, hvor brugerne kan se dags-, uge-, måneds- og årstal og tendenser. I Garmin Connect-appen kan brugerne tilpasse, hvilke widgets de ser på vægten. Index S2 kan rumme op til 16 brugere, hvilket gør det perfekt til en familie eller et hold.

Index S2 kommer i sort eller hvid, har en batterilevetid på op til 9 måneder og er tilgængelig nu på garmin.dk med en vejledende pris på DKK 1.199.

Garmin-produkter er udviklet på indersiden for livet udenfor og har revolutioneret wellness-industrien. Garmin er forpligtet til at udvikle bærbare apparater og sundhedsmåleværktøjer, der hjælper mennesker på alle aktivitetsniveauer med at leve et sundere liv.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>