Fra mødeapp til kommunikationsplatform: Slut med siloopdelt arbejde
Hjem TELEKOMMUNIKATION Fra mødeapp til kommunikationsplatform

Fra mødeapp til kommunikationsplatform

Af Redaktionen

Den populære platform, Zoom, gør det nu muligt for brugerne at kommunikere med kolleger og kunder fra én platform.

Det betyder blandt andet, at virksomheder kan levere hurtigere og mere personlige svar til deres kunder gennem telefoni, chatfunktioner og video.

 Zoom forbedrer kontaktcenterløsningen, Zoom Contact Center, så det fremover bliver lettere for virksomheder at øge produktiviteten, strømline kommunikationen mellem kolleger og samarbejdspartnere og opnå en større kundetilfredshed og -oplevelse. Teknologien er både intuitiv og brugervenlig.

Fra mødeapp til kommunikationsplatform: Slut med siloopdelt arbejde”Zoom Contact Center er designet med fokus på at være et skalerbart, intuitivt og effektivt værktøj for virksomheder til at optimere arbejdsopgaver og samtidig styrke kunderelationerne og -oplevelsen i den hybride arbejdsarena. Zoom-platformen har hurtigt udviklet sig fra at være en mødeapp til nu at være en omfattende samarbejds- og kommunikationsplatform. Derfor er det et helt naturligt skridt i vores udvikling at udvide Zoom-platformens funktionalitet, der kan optimere virkomheders kundehåndtering og fungere som en virtuel helpdesk,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Virksomheder får derfor mulighed for at opnå en unik konkurrencefordel via Zoom Contact Center, der også er betegnet som Zooms omnichannel, som hviler på tre søjler: Indbyggede videofunktioner, en kombineret kommunikations- og kontaktcenteroplevelse og en intuitiv selvbetjening gennem en intelligent AI- og chatbot-løning. Det betyder, at Zoom Contact Center fx gør det muligt for virksomheder at bryde siloarbejde. Samtidig bliver det nemmere at samarbejde og optimere arbejdsflows, da Zoom-brugere nu kan håndtere alle arbejdsopgaver og relationer fra én samlet Zoom-applikation.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>