Fremadstormende konsulenthus ansætter Jonas Nygreen som Senior Director
Hjem NYHEDER Fremadstormende konsulenthus ansætter Jonas Nygreen som Senior Director

Fremadstormende konsulenthus ansætter Jonas Nygreen som Senior Director

Af Redaktionen

Skal stå i spidsen for Simon-Kuchers danske software- og telco-team.

Det globale konsulenthus Simon-Kucher & Partners har fra januar 2023 ansat Jonas Nygreen som Senior Director. Han skal lede den danske afdeling inden for software og telco.

Jonas Nygreen er oprindelig uddannet civilingeniør og har arbejdet med consulting på ”begge sider af bordet”. Han har over 10 års erfaring fra konsulentvirksomheder, hvorefter han i 2019 tog springet ud af konsulentbranchen og trådte ind som medejer af Abzu, en startup-virksomhed inden for deeptech og AI, hvor han var en af de drivende kræfter i opbygningen af de kommercielle aktiviteter.

Fremadstormende konsulenthus ansætter Jonas Nygreen som Senior Director

Jonas Nygreen

– Med ansættelsen af Jonas får vi en stærk leder af det danske software- og telco-team og styrker vores kompetencer inden for denne vigtige danske vækstindustri, siger Nicolai Broby Eckert, Senior Partner, Simon-Kucher.

Privat er den 39-årige Jonas Nygreen familiefar med ”stort F” og bor sammen med sin kæreste og deres to døtre på syv og ni år. Han har tidligere været aktiv på eliteniveau inden for kampsport, men holder sig i dag primært aktiv med løb, mountainbike og gennemrenovering af familiens hus i Allerød.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>