Garmin International styrker den prisvindende Reactor marine autopilotserie med ny GHC 50
Hjem TELEKOMMUNIKATION Garmin International styrker den prisvindende Reactor marine autopilotserie med ny GHC 50

Garmin International styrker den prisvindende Reactor marine autopilotserie med ny GHC 50

Af Redaktionen

 Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), verdens største og mest innovative marineelektronikproducent, annoncerede i dag GHC 50, en lysstærk 5-tommer touchscreen autopilotskærm designet til lettere kontrol og læsbarhed.

Med et førsteklasses industrielt design og kant-til-kant glasskærm, integreres GHC 50 problemfrit med Garmin multifunktionsskærme (MFD’er) for at skabe et slankt og fantastisk look til ethvert ror.

“Vi er glade for at fortsætte med at forbedre den gennemprøvede Reactor-autopilotserie med et moderne display, der hjælper med at gøre navigationen enkel og problemfri,” siger Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Designet til både motorbåde og sejlbåde komplimenterer GHC 50 enhver Garmin glasror med dets større, mere levende display, der er let at se dag eller nat.”

Navigation med et enkelt tryk

Garmin International styrker den prisvindende Reactor marine autopilotserie med ny GHC 50

GHC 50 har en lysstærk 5-tommer WVGA-touchscreen med en antirefleksskærm, hvilket gør konfiguration og styring af autopiloten enkel og problemfri. Søfarende vil drage fordel af den brugervenlige og interaktive brugerflade, der gør det muligt at kontrollere bådens kurs med et enkelt tryk. GHC 50 kommunikerer med ethvert Garmin Reactor autopilotsystem via NMEA 2000, så autopilotens kursdata kan nemt deles med andre enheder. For ekstra bekvemmelighed kan brugere endda styre GHC 50 trådløst ved hjælp af udvalgte quatix marine-smartwatches, Garmin autopilot fjernbetjeningen eller GRID 20 fjernbetjeningen.

Nye reaktor autopilot bundter

GHC 50 er kompatibel med alle GHP Reactor autopiloter, inklusiv den prisvindende Reactor 40 Hydraulic autopilot med Smartpump v2. Reactor-serien anvender solid-state 9-akset Attitude Heading Reference System (AHRS) teknologi til overlegen kurshold, selv i hårdt vand, og tilbyder fleksible installationsmuligheder, der kræver et minimum af opstart og kalibrering. Nye Reactor autopilot bundles og corepacks med GHC 50 inkluderet vil nu være tilgængelige for alle versioner, der tidligere er solgt med GHC 20.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>