Oplev den nye elektriske Volvo EX30 for første gang på dansk jord
Hjem NYE PRODUKTER Oplev den nye elektriske Volvo EX30 for første gang på dansk jord

Oplev den nye elektriske Volvo EX30 for første gang på dansk jord

Af Redaktionen

Produktionen af den nye og fuldt elektriske Volvo EX30 går snart i gang.

Derfor sidder mange danske kunder nu og venter i spænding på deres nye elbil. For at forsøde ventetiden har Volvo Car Denmark helt ekstraordinært skaffet et eksemplar af EX30 direkte fra hovedkvarteret i Göteborg, som kommer på en danmarksturne.

Her får fremtidige købere og andre interesserede mulighed for at opleve, hvad de kan glæde sig til.

Det kommer til at foregå ved en stribe events i september – både online men også fysisk i Aarhus og København, hvor interesserede kan møde den nye elbil helt tæt på.

Første event er et online liveshow, som bliver sendt på Facebook og YouTube d. 12. september fra kl. 19.00. Her bliver TV- og podcast-vært Thomas Skov Gaardsvig den ene af to værter, som skal fremvise Volvo EX30 for danskerne. Han bliver flankeret af Rikke Aagaard Petersen, som til daglig er Head of Marketing & Communications hos Volvo Car Danmark, der fortæller:

“Vi glæder os helt vildt til at vise Volvo EX30 frem for danskerne. Vi ved, at der sidder rigtig mange rundt i hele landet, som allerede har bestilt vores nye elbil uden at have se den i levende live. Det er lidt af en tillidserklæring, og derfor vil vi med vores online liveshow gerne give dem et preview på modellen og gøre dem endnu klogere på, hvad de kan se frem til.”

Med i liveshowet er også en stribe eksperter fra Danmark og Volvos hovedkvarter i Göteborg. Dem har seerne mulighed for at stille spørgsmål til inden og imens liveshowet kører.

“Det betyder meget at opleve en bil i virkeligheden. Så når liveshowet er slut kommer vores EX30 på en danmarksturne til både Aarhus og København, hvor alle interesserede kan få lov til at kigge nærmere på den,” slutter Rikke Aagaard Petersen, som samtidig fastslår, at der til de fysiske events også vil være forhandlerpersonale til stede som kan hjælpe med alle spørgsmål.

Tid og sted:

Oplev den nye elektriske Volvo EX30 for første gang på dansk jordOnline Live-show, d. 12. september kl. 19.00

Åbent hus Aarhus, Turbinehallen d. 16. september fra kl. 11.00-19.00

Åbent hus København, Pakhus 11 d. 20. september fra kl. 13.00-19.00

Tilmelding er ikke nødvendig og alle er velkomne.

3 hurtige om Volvo EX30

– Modellen får en startpris på 274.000 kr., hvilket gør det til den pt. billigste Volvo i Danmark.

– Den anslåede rækkevidde på EX30 er på op til 480 km og den kan lades fra 10-80 pct. på cirka 26 minutter.

– Topvarianten får en 0-100 km/t-tid på 3,6 sek., hvilket gør det til den hurtigste Volvo nogensinde.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>