HP sætter fokus på læring med ny PC-serie til skoler
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE HP sætter fokus på læring med ny PC-serie til alle skoler

HP sætter fokus på læring med ny PC-serie til alle skoler

Af Redaktionen

HP har som en del af deres Sustainable Impact-strategi forpligtet sig til at fremme muligheder for læring for 100 millioner mennesker inden 2025 og forbedre de digitale muligheder for 150 millioner mennesker inden 2030.

Ny PC-serie skal være med til at hjælpe målene på vej.

HP introducerer ny PC-serie ved navn Fortis, der henvender sig til skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Serien er designet med fokus på styrke og holdbarhed, der kan holde til lidt af hvert og som kan bruges uanset om det er på legepladsen, i bussen eller derhjemme.

Undervisning og læring har ligesom erhvervslivet udviklet sig de seneste to år og er blevet mere hybrid. Før pandemien, blev skolecomputere ofte liggende i klasselokalet og kun brugt sporadisk.

HP sætter fokus på læring med ny PC-serie til skoler

Hjemmeundervisning og online forelæsninger er blevet en naturlig del af hverdagen for mange skolebørn, gymnasieelever og studerende. Derfor er det også blevet vigtigere, at skolerne kan tilbyde enheder, der passer ind i de nye måder at lære på, som også kaldes blended learning.

”Mens hybridarbejde er den nye standard for erhvervslivet, er blended learning den nye standard for uddannelse. Dette kræver teknologi med øget holdbarhed, forbedrede tilslutningsmuligheder og større skærme, så indhold kan være tilgængeligt og engagerende, uanset hvor læring sker,” siger Bill Avey, General Manager og Global Head for uddannelse hos HP Inc.

HP Fortis 14-produkterne har 14” diagonale skærme, der giver studerende muligheden for hele tiden at være produktive – ligegyldigt om der skal tages noter under en onlineundervisning eller udarbejdes visuelle historier. Studerende kan derudover med lethed se, hvad de foretager sig på de indbyggede ’bright anti-glare’-skærme. Serien byder også på en 11”-model, der har stor fleksibilitet.

Stellet, tastaturet og skærmen på produkterne kan nemt rengøres med almindelige husholdningsprodukter. For yderligere sikkerhed og beskyttelse har produkterne et nyt metal-skjold, der beskytter batterierne mod skader.

Mere om produkterne
  • HP ProBook Fortis 14” G9 er drevet af Intel-processorer med Windows 11 Pro, Windows 11 Pro Education eller Windows 11 SE, der gør det nemt for studerende at samarbejde og få sikker adgang til opgaver med Wi-Fi 6 og valgfri 4G LTE-forbindelse.
  • HP ProBook Fortis 14” G10 er drevet af Intels generation i3/i5 processorer og Windows 11

eller Windows 11 Pro Education, der gør det nemt for studerende hurtigt at skifte mellem opgaver, køre STEM-applikationer, redigere video og meget mere. Batteriet finder selv ud af den studerendes arbejdsmønstre og optimerer batteriforbruget med intelligent opladning.

  • HP Pro x360 Fortis 11” G9 er drevet af Intel-processorer med Windows 11 Pro Education eller Windows 11 SE, og studerende kan nemt tilgå opgaver og apps med Wi-Fi 6 og valgfri 4G
  • HP Pro x360 Fortis 11” G10 er drevet med Intels generation i3/i5 processorer og Windows 11 Pro eller Windows 11 Pro Education, der hjælper studerende med krævende opgaver som at redigere video eller analysere data. HP Wolf Security for Business giver et modstandsdygtigt forsvar imod hackerangreb og malware.

HP Fortis-produkterne henvender sig udelukkende til skolemarkedet, hvor de sælges på særlige aftaler.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>