Læring igennem racerløb
Hjem UDDANNELSE Læring nu igennem racerløb

Læring nu igennem racerløb

Af Redaktionen

Hvordan får man den bedste introduktion til vores mekanikeruddannelser?

Det gør man ved at bygge en gokart, køre et 6 timers racerløb og selv løse eventuelle udfordringer undervejs, og så med kun 5 liter benzin i tanken.

Mini Le Mans kalder vi det.

Eleverne i 10. klasse på TEC i Hvidovre har været igennem et fem ugers brobygningsforløb op til racerløbet, hvor de har gennemgået motorerne, justeret ventiler, skilt karburatorerne ad, renoveret bremsere og renset og samlet det hele igen.

Læring igennem racerløbDen her måde at lære på, hvor man først får teori og derefter afprøver den i praksis, ”giver en meget bedre forståelse for opgaven, for man prøver, hvordan det hele fungerer. Det er sjovt at skulle fikse det hele selv, og det er også meget selvstændigt. Det giver mig mere selvtillid at skulle gøre det hele selv. Jeg stoler mere på mine egne evner og bliver mere selvsikker,” fortæller elev Adam Malte Nielsen Saul.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>