HP donerer computerudstyr til en værdi af 220 millioner til krigsramte børn
Hjem UDDANNELSE HP donerer computerudstyr til en værdi af 220 millioner danske kroner til krigsramte børn

HP donerer computerudstyr til en værdi af 220 millioner danske kroner til krigsramte børn

Af Redaktionen

IT-virksomheden HP donerer computerudstyr til en værdi af 220 millioner danske kroner til ukrainske børn og unge, der er ramt af krig.

Udover computerudstyret vil HP også bidrage med uddannelse af lærere og med undervisningsmateriale til ukrainske børn, herunder oversættelse af HP Online Teaching Assistant til ukrainsk for at støtte lærere, der nu fjernunderviser.

Ifølge de ukrainske myndigheder er mere end 2.000 uddannelsesinstitutioner blevet ramt af bomber eller andre former for angreb siden krigens begyndelse. Det betyder, at millioner af ukrainske børn nu er nødsaget til at gå i skole andre steder – enten i Ukraine eller uden for landets grænser.

Olena Zelenska, som er Ukraines førstedame, er meget taknemmelig for støtten fra HP.

”Deres indsats og bidrag vil hjælpe elever og studerende, både i og uden for Ukraine, til at fortsætte med at lære og forberede sig på fremtiden – ligesom alle andre unge i verden,” siger Zelenska.

HP donerer computerudstyr til en værdi af 220 millioner til krigsramte børn

Repræsentanter fra HP mødte Ukraines førstedame i Washington D.C. Fra venstre: Meredith Singer fra HP, Ukraines ambassadør i USA, Oksana Markarova, Ukraines førstedame, Olena Zelenska, Amy Burke fra HP og formand for Global Business Coalition for Education, Justin Van Fleet.

Enrique Lores, administrerende direktør for HP Inc, mener, at det ukrainske folk har vist utroligt mod i lyset af ufattelige omstændigheder.

”HP vil fortsætte med at mobilisere ressourcer for at støtte Ukraine. Gennem vores partnerskab med Global Business Coalition for Education vil vi bidrage med computere til studerende og familier, der er blevet fordrevet fra deres hjem og klasseværelser. De begivenheder, der finder sted lige nu, kræver, at vi alle sætter ind for at støtte dem, der har brug for det,” afslutter Lores.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>