IKEA demokratiserer god lyd og lancerer første bluetooth-højttalere
Hjem NYHEDER IKEA demokratiserer god lyd og lancerer første bluetooth-højttalere

IKEA demokratiserer god lyd og lancerer første bluetooth-højttalere

Af Redaktionen

Der er intet som musik, der på et splitsekund kan sætte den helt rette stemning i hjemmet. Hele 65 pct. af den unge generation mener faktisk, at musik skaber en følelse af at være hjemme, uanset hvor man befinder sig.

IKEA demokratiserer god lyd og lancerer første bluetooth-højttalere 2Derfor er det også en selvfølge, at et af verdens største møbelhuse netop har lanceret deres første højtalere til hjemmet. ENEBY højttaleren er bærbar og tilsluttes via bluetooth, så man nemt kan afspille lyd hvor som helst.

Folk bruger mere tid sammen, hvis de lytter til musik. Det viser den seneste ”Life at Home” rapport, som IKEA netop har lavet på baggrund af mere end 12.000 interviews verden over. Generelt bidrager positive lyde til, at man føler sig både inspireret (25 pct.) og elsket (14 pct.).

På baggrund af de meget klare tilkendegivelser om, hvad musik betyder for hjemmet fra mennesker over hele verden, satte IKEA sig for at udvikle sit bud på et sæt trådløse højttalere, der let kan integreres i hjemmet. Vel at mærke til priser, hvor de fleste kan være med.

– Traditionelt set opfatter mange belysning som det, der skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Men vi ved nu, at musik er mindst lige så vigtigt. Musik er tit meget følelsesladet, og man kan derfor med et enkelt tryk på en knap eller på telefonen skabe en hjemlig atmosfære. Når man sætter musik på, forvandler man rummet og gør det personligt, siger Julie Grue, Commercial PR Responsible, IKEA Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>