Innovationer til styretavleproduktion
Hjem NYHEDER Innovationer til styretavleproduktion

Innovationer til styretavleproduktion

Af Redaktionen

Phoenix Contact er din partner inden for optimeringsprocesser i styretavleproduktion: vi tilbyder i samarbejde med brugeren omfattende løsninger baseret på gennemprøvede produkter, services og erfaring.

Innovationer til styretavleproduktionVi anvender konsekvent digitale data, optimerer processer og sparer tid.

Planlægnings- og mærkningssoftwaren Project complete understøtter hele processen i styretavleproduktion. Programmet har en intuitiv brugergrænseflade, som muliggør individuel planlægning samt automatisk tjek af klemrækker. Takket være optimerede grænseflader kan data fra almindelige CAE-systemer nemt integreres. Det sparer betydelige mængder tid i udviklingsprocessen.

Phoenix Contacts rækkeklemmeproduktion muliggør fleksibel håndtering af ordrer og just-in-time levering af individuelle, monterede DIN-skinner. Det gør udvikling, indkøb, installation og drift væsentligt mere enkel.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>