Innovative præsentationsløsninger fra Digitus
Hjem TELEKOMMUNIKATION Innovative præsentationsløsninger fra Digitus Click & Present

Innovative præsentationsløsninger fra Digitus Click & Present

Af Redaktionen

Click & Present: Præsentér dit indhold hurtigt og nemt, og samarbejd med andre om projekter – du kan nu få adgang til teknologien på Conrad Sourcing Platform.

  • Trådløs overførsel af skærmindhold

  • Hurtig og nem installation uden software eller apps

  • Mere effektive møder og præsentationer

Efter mange måneders hjemmearbejde og hjemmeundervisning mødes medarbejderne igen på kontoret, og der bliver atter undervist i klasselokalerne.

Det er nu vigtigt at bruge de nytillærte digitale teknikker til at samarbejde i live-situationer og fremme det interaktive samarbejde. „Med vores Digitus Click & Present-løsninger vil vi gerne bidrage til at gøre møder og præsentationer både ukomplicerede og effektive, ligesom det gælder om at muliggøre en hurtig deling af indhold fra bærbare computere, tablets eller smartphones,” forklarer Dennis Harzig, Senior Product Manager hos Assmann Electronic GmbH. Derved vil deltagerne i konference- og mødelokaler, co-working spaces såvel som auditorier og klasseværelser kunne gå på netværket på enkel vis. Rækkevidden er på op til 50 meter med frit udsyn. Du slipper endvidere for en tidskrævende installation af yderligere software eller apps, ligesom latenstiden er lav.

Kan anvendes ved op til 30 deltagere: Click & Present Pro

Med Click & Present Pro-systemet er der blevet udviklet en professionel og hardwarebaseret præsentationsløsning for op til 30 personer. Systemet består af en modtager, der er forbundet til en central skærm via et HDMI-interface. Deltagerne arbejder på egne medbragte bærbare computere, tablets eller smartphones (Bring Your Own Device): For at kunne tilslutte bærbare computere til modtageren er der tilsluttet en ekstra sender (HDMI-transmitter) til hver enhed. Den automatiske transmission af skærmindhold samt video- og lydsignaler startes via en tilslutningsknap på senderen. Tablets eller smartphones kan derudover dele deres indhold via delings/cast-funktionen via WiFi og gøre det synligt for alle tilstedeværende. Op til 4 personer kan præsentere på en split-screen. I Click & Present Pro-sættet fra Digitus er der ud over modtageren allerede to sendere inkluderet i leveringen, og yderligere HDMI-sendere til brug af ekstra bærbare computere kan tilkøbes.

Feedback via Touch Panel Back Control og whiteboard-funktion

Innovative præsentationsløsninger fra DigitusClick & Present Pro er ikke ensrettet: Touch Back-funktionen tillader en trådløs tilbagemelding til oplægsholderens bærbare computer (Windows) via modtagerenheden, og dermed kan der samarbejdes omkring de respektive projekter. Dette kan både gøres med bevægelser og fingre, når der tilsluttes en touchscreen. Til touchscreens er der ved Click & Present Pro også en integreret tavlefunktion, der omdanner skærmen til en digital tavle, så der kan laves noter eller tegninger i hånden. Er der tale om konventionelle skærme, kan en mus og tastatur bruges som alternativer.

Small Brother: Click & Present Mini

Med Click & Present Mini kan op til 16 deltagere trådløst dele deres indhold samt video- og lydsignaler. Med denne systemvariant transmitterer en kompakt bygget sender, som er tilsluttet via HDMI på den bærbare computerskærm, til modtageren ved hjælp af et tryk på en knap, som igen gør den synlig, så alle kan se den på hovedskærmen. Indholdet kan også deles via WiFi direkte fra en smartphone eller tablet via skærmsynkronisering af den mobile enhed. I Click & Present Mini-sættet fra Digitus er der en modtager og en senderenhed inkluderet i leveringen, og yderligere HDMI-sendere kan tilkøbes på Conrad Sourcing Platform.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>