Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC
Hjem NYHEDER Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC

Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC

Af Redaktionen

Jacob er 49 år og uddannet cand. oecon. agro. Han har stor erfaring inden for skoleverdenen, hvor han både har været ressourcedirektør på Cphbusiness og NEXT.

Jacob Jersild tiltræder som ressourcedirektør på TEC 1

Jacob Jersild, Ressourcedirektør på TEC

Senest kommer Jacob fra en stilling som partner i Carve – et konsulentbureau med mange kunder inden for uddannelse og undervisning.

Den 1. august blev Morten Emborg ansat som direktør på TEC, og sammen med udviklingsdirektør Kristian Stagis er den nye direktion nu samlet.

Det er en spændende og udfordrende tid for erhvervsuddannelserne, og det er vigtigt, at vi står med et stærkt hold – både internt på TEC og i samarbejde med de andre erhvervsskoler. Danmark mangler faglærte, og vi skal have flere unge mennesker til at tage en erhvervsuddannelse for at kunne imødekomme erhvervslivets stigende efterspørgsel på arbejdskraft,” udtaler direktør Morten Emborg.

Morten Emborg fortsætter: “Med Jacob Jersild som vores nye ressourcedirektør er vi sikre på at kunne holde fokus på igangsættelse og videre udvikling af initiativer og indsatser, som skal medvirke til at sikre en fortsat bæredygtig økonomi på TEC. Vi finder det positivt, at regeringen med EUD-udspillet foreslår en bred indsats, der både involverer folkeskolen, overgangen og erhvervsskolerne, og vi håber derfor, at politikerne i efterårets forhandlinger både kan enes om det faglige indhold og økonomien i en fornyet vitaminindsprøjtning til erhvervsuddannelserne.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>