Lenovo runder to milliarders omsætning på AI-infrastruktur – og investerer ny milliard
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo runder to milliarders omsætning på AI-infrastruktur – og investerer ny milliard

Lenovo runder to milliarders omsætning på AI-infrastruktur – og investerer ny milliard

Af Redaktionen

I dag runder Lenovos omsætning på AI-infrastruktur over to milliarder amerikanske dollars.

Samtidig investerer virksomheden yderligere en milliard i området.

 Selvom AI har skabt en ny bølge af muligheder, står mange virksomheder over for implementeringsudfordringer på grund af ressourcebegrænsninger og kompleksiteten af infrastrukturerne.

For at komme det til livs investerer Lenovo nu en ekstra milliard amerikanske dollars i AI-infrastruktur, der skal udvide virksomhedens AI-portefølje af smarte enheder, infrastrukturløsninger og tjenester samt forenkle den ofte komplekse implementering af generativ AI for kunder tværs af brancher.

“Vi fortsætter vores rejse mod at blive verdens største leverandør af end-to-end-infrastrukturløsninger. Med udgangspunkt i mere end 150 AI-parate løsninger udvider vi med denne nye investering udviklingen af AI-parate infrastrukturløsninger, der skal gøre det nemmere for vores kunder at overkomme barrieren for implementering af AI,” siger Kirk Skaugen, præsident for Lenovos Infrastructure Solutions Group.

Lenovo afsætter blandt andet 100 millioner amerikanske dollars til at udvide Lenovos AI Innovators-program, der i løbet af initiativets første år har leveret mere end 150 gennemtestede og implementeringsparate AI-løsninger i samarbejde med 45 førende ISV-partnere. Med de nye løsninger kan Lenovo hurtigere komme i gang med at udnytte forretningskritiske AI-funktioner som generativ AI, metaverse-simuleringer, stemme-AI og virtuelle assistenter. Fx samarbejder Lenovo med DeepBrain AI om at tilbyde en end-to-end-løsning til generative virtuelle AI-assistenter, der sammen med large language models (LLM’er) kan levere automatiseret concierge-service døgnet rundt i hotel- eller detailbranchen.

 AI as a service

Også på as a service-fronten investerer Lenovo i at give offentlige og private organisationer adgang til AI-kapaciteter via Lenovos TruScale Infrastructure-løsninger. Blandt andet gennem et AI-aktiveret datacenter i Sharjah Research Technology and Innovation Park (SRTIP) i De Forenede Arabiske Emirater (UAE). Det AI-aktiverede datacenters computerressourcer skal fx hjælpe kunder med at udnytte fordelene ved avancerede AI-funktioner som GPT-3 i deres egen drift.

Lenovo runder to milliarders omsætning på AI-infrastruktur – og investerer ny milliardSideløbende giver Lenovos nye AI Discover Center of Excellence adgang til dataeksperter, AI-arkitekter og ingeniører, der kan hjælpe med at implementere og skalere AI-løsninger. Tjenesten guider også kunderne til de mest passende softwarepartnere, AI-optimeret infrastruktur og giver vejledning i ansvarlig, etisk og fair brug af AI gennem Lenovos Responsible AI Committee.

AI til dine data

Lenovo udvider også sin omfattende portefølje af AI-parat infrastruktur til mere end 70 løsninger med nye AI-optimerede edge-to-cloud-serverplatforme. Herunder:

  • Lenovo ThinkEdge SE350 V2 til hybrid cloud og moderne HCI-implementeringer. Den mindste formfaktor på markedet, der samtidig leverer dobbelt så meget lagerkapacitet med Intel Xeon D-processor, så kunderne kan køre AI, samtidig med at de nemt kan konsolidere fx workloads, databackup og indholdsproduktion.
  • Levonos seneste specialbyggede edge-server, ThinkEdge SE360 V2, der er kraftfuld nok til at løfte AI-løsninger fra computer vision, voice AI og generativ AI. Serveren leverer den højeste GPU-tæthed i den mest kompakte formfaktor på markedet og er dobbelt så støjsvag som konkurrerende produkter.
  • Lenovo ThinkSystem SR675 V3, der er den mest alsidige computerplatform til datacentre og specialbygget til AI med tre serverkonfigurationer i én. ThinkSystem SR675 V3 er baseret på OVX-arkitekturen med op til otte Nvidia L40 GPU’er, der maksimerer ydeevnen og leverer den mest avancerede ray tracing med RTX-accelereret grafik samt AI-funktioner i en robust og skalerbar platform, så virksomheder i alle størrelser kan udforske og frigøre det fulde potentiale af digitale tvillinger.

AI fra lommen til skyen

Ud over de nye løsninger til infrastruktur sikrer Lenovo, at de nye AI-teknologier er tilgængelige fra lommen til skyen på tværs af alle brancher med enheder og løsninger, som er skræddersyede til hybrid- og fjernarbejde.

Fx inkluderer Lenovos nye ThinkPad-laptops en View-applikation, der tilbyder AI-aktiveret computer vision-teknologi, som forbedrer videokvalitet og -værktøjer. Lenovo ThinkReality XR-løsninger giver desuden brugerne adgang til endnu bedre simuleringer, mens Lenovos specialbyggede ThinkStation og ThinkPad P Series Data Science-arbejdsstationer leverer ydeevne høj nok til forretningskritisk AI-modeludvikling, dataforberedelse og træningsopgaver.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>