Lettere optag på skilteteknikeruddannelsen
Hjem NYHEDER Lettere optag på skilteteknikeruddannelsen

Lettere optag på skilteteknikeruddannelsen

Af Redaktionen

De sidste år har skilteteknikeruddannelsen været en såkaldt 0-kvoteuddannelse, hvilket betyder, at man skulle have en uddannelsesaftale, før man kunne optages på uddannelsen.

Lettere optag på skilteteknikeruddannelsenNu normaliseres optagelsen igen, så der fremover er en kvote på 50 elever om året, hvor eleverne ikke behøver at have sikret sig en læreplads på forhånd. De første 25 elever bliver en del af vinteroptaget med ansøgningsfrist den 4. december.

Kvoten er fastsat på baggrund af en vurdering af hvor mange skiltetekniker-lærlinge, der er brug for på Sjælland, hvilket er udarbejdet af Undervisningsministeriet.

Samtidig bliver TEC den eneste skole på Sjælland, der udbyder grundforløbet som skiltetekniker.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>