Auto Draft
Hjem NYHEDER Orange åbner ni 5G-laboratorier for virksomheder – og flere er på vej

Orange åbner ni 5G-laboratorier for virksomheder – og flere er på vej

Af Redaktionen

5G-netværket og de mange nye muligheder, det åbner for at gentænke ydelser og services har pirret mange virksomheders nysgerrighed.

Orange åbner ni 5G-laboratorier for virksomheder – og flere er på vej

Som altid med nye teknologier, der endnu ikke for alvor har fundet sine forretningsmæssige fødder, efterspørger virksomheder hjælp, viden og erfaring, som kan bringe dem sikkert i mål.

Orange er i fuld gang med at gøre klar til at åbne – i første omgang – ni 5G-laboratorier, hvor virksomheder kan teste og udvikle nye tjenester baseret på 5G. Det første laboratorium åbner i Frankrig i begyndelsen af ​​året, efterfulgt af indtil videre otte planlagte laboratorier i Antwerben, Bukarest og rundt i Frankrig. Flere forventes at åbne rundt i Europa, alt efter efterspørgsel.

Ifølge en undersøgelse foretaget af GlobalWebIndex for Orange, siger 72 procent af virksomhederne, at de forventer, at deres operatør kan tilbyde support og eksperimentelle muligheder på 5G-området. Det er netop dét, Orange kan tilbyde nu.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>