Linde Gas ny klimapartner i Vejle nord
Hjem NYHEDER Linde Gas ny klimapartner i Vejle nord

Linde Gas ny klimapartner i Vejle nord

Af Redaktionen

Linde Gas er blevet klimapartner i Danmarks første strategiske klimaplan for erhvervslivet i et samlet byområde – Vejle Nord.

Partnerskaberne skal hjælpe virksomhederne og Vejle Kommune med at nå ambitiøse 2030 klimamål samt klimaneutralitet i 2050.

Linde Gas ny klimapartner i Vejle nord”Partnerskabet mellem Vejle kommune og Lindes fabrik i Vejle er en vigtig milepæl, når vi sammen vil gennemføre effektive og bæredygtige erhvervsindsatser. Som eksempel har vi overskudsvarme i vores produktion, men skal have Vejle kommune til at koble os til fjernvarmenettet, før vi kan udnytte denne overskudsvarme – til glæde for lokalsamfundet,” fortæller Max Engelberth, SHEQ manager hos Linde i Danmark.

Formand for klimaudvalget i Vejle Kommune, Søren Peschardt og Max Engelberth satte i november deres underskrift på det nye klimapartnerskab.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>