MAN fabrikken i Starachowice gør klar til at producere elektriske busser
Hjem NYHEDER MAN fabrikken i Starachowice gør klar til at producere elektriske busser

MAN fabrikken i Starachowice gør klar til at producere elektriske busser

Af Redaktionen

Forberedelserne til fremstilling af elektriske busser bevæger sig til næste niveau på MAN bybus-fabrikken i Polen.

MAN fabrikken i Starachowice gør klar til at producere elektriske busser 2Cirka 200 millioner kroner bliver nu investeret i fabrikken.

  • -Bybus-fabrikken i Starachowice er nu godkendt til komplet elektrisk bus produktion
  • -Masseproduktion af MAN Lion´s City E med start i 2020
  • -Arbejdet er planlagt til at skulle færdiggøres inden udgangen af 2021.

Den næste fase af fabrikkens modernisering og forberedelse til elektrisk transport er allerede i gang på MAN’s fabrik i den polske by Starachowice. Driftsselskabet, MAN Bus Sp. z o.o. Starachowice, modtog i august 2018 en godkendelse til at udvide dets aktiviteter til at inkludere fremstilling af komplette elektriske busser inden for rammerne af Starachowice’s speciel økonomisk zone. Udgifterne i forbindelse med at tilpasse fabrikken til produktion af elektriske busser forventes at løbe op i tæt på 118 millioner polske zloty (omkring 200 millioner kroner). Færdiggørelsen af arbejdet er planlagt til at ske inden udgangen af 2021.

Dette er endnu et vigtigt skridt i udviklingen af samlefabrikken, der fungerer som et center for ekspertise for MANs produktion af lavgulvsbusser. Hele 1.724 busser blev produceret på fabrikken sidste år. Udvidelsen af Starachowice fabrikken ligger grunden til at MAN kan producere nul-udledningskøretøjer i nær fremtid – og samtidig at opretholde den høje MAN kvalitet. Før masseproduktionen begynder i 2020, skal projektet udarbejdes grundigt med et sikkerhedskoncept, og en optimeret ergonomi og effektivitet på el-busserne.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>