ABAX indgår rammeaftale med firmaet Nokas
Hjem NYHEDER ABAX indgår rammeaftale med firmaet Nokas

ABAX indgår rammeaftale med firmaet Nokas

Af Redaktionen

Rammeaftalen er i millionklassen, og med ABAX som totalleverandør af telematiktjenester vil sikkerhedskoncernen Nokas opnå betydelige besparelser.

ABAX indgår rammeaftale med firmaet Nokas 2Aftalen vil knytte Nokas og ABAX endnu tættere sammen, og kan betyde at alle fremtidige biler fra Nokas vil udstyres med teknologi fra teknologivirksomheden ABAX. Dette vil både effektivisere driften og sørge for, at Nokas til enhver tid ved hvor deres biler befinder sig.

Dækker myndighedernes krav

Kjell Haffalden fortæller, at der er to grunde til at indgå aftalen med ABAX.
”Det første er, at dække kravene som myndighederne stiller til at føre kørselsdokumentation, og det andet er, at gøre bilflåden mere effektiv”, forklarer Kjell Haffalden som er indkøbsdirektør i Nokas.

Positivt med regionalt samarbejde

”Vi blev overbevist af ABAX gennem den åbne og gode proces de kørte. Samtidig er det meget positivt for regionen, at se to store og internationale spillere, der finder partnere lokalt”, fortæller Haffalden. Nokas og ABAX har hovedkontor i henholdsvis Tønsberg og Larvik.

Bjørn Erik Helgeland, COO i ABAX, er helt enig med Haffalden i, at et lokalt samarbejde er en vigtig faktor til en sund vækst for regionale virksomheder:

”For erhvervslivet i regionen er det afgørende, at vi samarbejder. Dette sikrer fortsat vækst, hvilket igen sikrer arbejdspladser og skatteindtægter for kommunerne. Jo stærkere vækst i vores region, jo mere attraktiv bliver vi for andre aktører og som arbejdsgivere”, siger Helgeland.

Datafangst vil sørge for effektivisering

Nokas har oplevet en betydelig vækst i de sidste par år. Virksomheden har ca. 10.000 ansatte og 1200 køretøj. Som ledende sikkerhedsleverandør er Nokas optaget af effektiv drift og omkostningsstyring.
Datafangsten fra ABAX vil sørge for god kontrol på omkostninger ved bilflåden i form af mere effektiv brug og reduceret brændstofforbrug på optil 20 %. Systemet vil også sørge for tidsbesparing blandt de ansatte, eftersom alle turer bliver registreret automatisk. Derudover tilfredsstiller ABAX skattemyndighedernes krav til elektronisk kørebog i alle skandinaviske lande.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Nokas siden 2010, så det er rigtig flot, at vi nu kan underskrive en rammeaftale, der fra det nye år omfatter hele deres flåde”, siger Thomas Kvifte, salgsdirektør i ABAX Group.
”Vores arbejde bliver at hjælpe Nokas med yderligere effektivisering af deres bilflåde”, fortæller Thomas Kvifte.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>