NETGEAR introducerer sikker VPN – adgang for fjernarbejdere
Hjem DISTANCEARBEJDE NETGEAR introducerer sikker VPN – adgang for fjernarbejdere

NETGEAR introducerer sikker VPN – adgang for fjernarbejdere

Af Redaktionen

NETGEAR Insight Business VPN gør det lige så problemfrit og sikkert at arbejde hjemmefra som at arbejde på kontoret.

NETGEAR, en førende udbyder af netværksprodukter for virksomheder i alle størrelser, har i dag annonceret Insight Business VPN, der er en tilføjelsestjeneste til Orbi Pro-serien af WiFi 5 (SRK 60) og WiFi 6 (SXK 80) mesh-routersystemer til erhvervslivet.

Insight Business VPN gør det muligt for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) at udvide deres virksomhedsnetværk til filialer og hjemmekontorer for medarbejdere, samtidig med at hver node på netværket er både sikker og centralt administreret.

NETGEAR Insight Business VPN forbinder afdelingskontorer og medarbejderne hjemmefra (WFH) til virksomhedens WiFi-netværk (SSID) via en krypteret, pålidelig og konstant VPN-forbindelse. Insight Business VPN giver en unik kombination af sikkerhed og brugervenlighed. WiFi-arbejdsnetværket i hjemmet er forud konfigureret som et separat VLAN for virksomhedens VPN, og det adskilt fra hjemmenetværket, som ligger på et separat VLAN. Ved at bruge det samme SSID på hovedkvarterets netværk og på fjernarbejdspladserne opnås et brugervenligt og sikkert slutbrugermiljø, samtidig med at administrationen gøres nemmere for IT-chefen.

Derudover er NETGEAR Insight Business VPN en ideel løsning til Managed Service Providers (MSP’er), der skal opbygge og administrere netværk med mange lokationer og mange hjemmearbejdspladser for deres virksomhedskunder.

Nem opsætning for administratoren og ingen opsætning nødvendig for medarbejderne

NETGEAR introducerer sikker VPN – adgang for fjernarbejdereAdministratoren konfigurerer Business VPN på hovedkvarterets Orbi Pro-enhed og de eksterne enheder, før han sender dem ud til medarbejderne til brug i deres hjem. Orbi Pro-enhederne på afdelingskontorerne og hjemmearbejdspladserne vil straks forbinde medarbejderne til hovedkvarteret ved hjælp af det samme virksomheds-SSID som på hovedkontoret, samtidig med de udfører vanlige Orbi Pro-hjemmerouter og WiFi-funktioner. Forbindelsen er krypteret og konstant. Den kræver ikke gentagne godkendelser, og den giver samme niveau af sikkerhed og brugeroplevelse, som hvis medarbejderen arbejdede fra hovedsædet.

Eksisterende brugere af SXK80 og SRK60 Orbi Pro-systemer kan aktivere Insight Business VPN ved at downloade den nyeste firmwareversion.

“I det store skift til hjemmearbejde har vi oplevet mange udfordringer for fjernarbejderne, herunder sikkerhedsproblemer og faldende produktivitet på grund af upålidelig adgang til virksomhedens applikationer, netværkssystemer og lagring. NETGEAR Insight Business VPN tackler disse bekymringer med en sikker og konstant forbindelse, der kører på Orbi Pro, et højtydende WiFi-netværkssystem til virksomheder. Samtidig med at det giver en sømløs oplevelse, der opleves, som om man arbejdede på hovedkontoret,” siger Douglas Cheung, senior-produktlinjechef.

Orbi Pro-routere (SXR80 og SRR60) er den grundlæggende hardware til etablering af en VPN-tunnel, som afslutningspunkter på både hovedkvarteret og i medarbejderens hjem eller på afdelingskontorerne. Funktioner såsom administration af VPN-adgang på gruppe- eller afdelingsniveau, administration af VPN-adgang for hjemmearbejdende medarbejdere og afdelingskontorer, samt modtagelse af rapporter og meddelelser om VPN-ydeevne sker via en brugervenlig webbrugerflade for administratorer.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>