MINI Cooper SE Cabrio: Elektrisk køreoplevelse under åben himmel
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT MINI Cooper SE Cabrio: Elektrisk køreoplevelse under åben himmel

MINI Cooper SE Cabrio: Elektrisk køreoplevelse under åben himmel

Af Redaktionen

For ni måneder siden blev der skabt en idé.

Og nu er det allerede en realitet.

Den elektriske MINI kommer i en cabriolet-version. Dette er endnu et skridt mod en fuldelektrisk fremtid. Produktionen er begrænset til 999 styk og starter i april.

Stefanie Wurst, som er øverste chef for MINI, siger: ”For tre år siden lancerede vi den fuldelektriske MINI Cooper SE, og i dag er hver femte MINI, der sælges i Europa, den fuldelektriske version. Denne succes har ansporet os til at implementere en serie af MINI Cooper SE Cabrio inden for kun få måneder. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde 999 MINI kunder en ekstraordinær og eksklusiv gokart-følelse under åben himmel”.

MINI Cooper SE Cabrio fås i Enigmatic Black eller White Silver. Dørhåndtag, emblemer samt rundt om for- og baglygterne er i Resolute Bronze. MINI logoerne og modelbetegnelsen er i matchende Piano Black. Det velkendte E-logo fra MINI Cooper SE findes foran og bagpå – og understreger dermed også visuelt, at her er tale om en nulemissions køreoplevelse.

MINI Cooper SE Cabrio: Elektrisk køreoplevelse under åben himmel

MINI Cooper SE Cabrio i farven Enigmatic Black

Yderligere modelspecifikke udstyrsdetaljer er at finde på dørlisterne, og tallet fra 1 til 999 markerer den eksklusive produktion.

Sportssæderne er i MINI Yours Leather Lounge-design og har sædevarme og justerbar lårstøtte. Det multifunktionelle og opvarmelige sportslæderrat bidrager til køreglæden. De eksklusive Piano Black-overflader og de gule farvedetaljer understreger alt sammen den elektriske udgave.

Fuldelektrisk gokart-oplevelse
Dimensionerne på bilen er de samme som på den almindelige Cooper SE. Elmotoren yder 184 hk og bilen kører fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder. Den elektriske rækkevidde er 201 km.

Den elektriske softtop-kaleche med MINI Yours-design og det typiske Union Jack-mønster kan åbnes og lukkes under kørslen med op til 30 km/t.

Fremtiden er elektrisk
MINI Cooper SE er endnu et skridt på vejen mod en fuldelektrisk fremtid for MINI. Efter 2025 bliver der ikke lanceret flere biler med forbrændingsmotor. Inden 2027 vil de fuldelektriske modeller stå for mindst 50 procent af MINI’s globale salg – og fra 2030 vil MINI være et fuldelektrisk bilmærke.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>