NETGEAR indgår samarbejde med IMAGO SONAS
Hjem NYHEDER NETGEAR indgår stort samarbejde med IMAGO SONAS

NETGEAR indgår stort samarbejde med IMAGO SONAS

Af Redaktionen

Netværksproducenten NETGEAR indgår stort samarbejde med en af markedets førende AV-distributører, IMAGO SONAS, i forbindelse med salg af selskabets netværksudstyr målrettet Pro AV-løsninger.

”NETGEAR kan hjælpe som ingen anden på markedet,” siger Brian Thorngaard, partner hos IMAGO SONAS.

NETGEAR indgår samarbejde med IMAGO SONAS NETGEAR, en af markedets førende producenter af netværks– og lagringsprodukter til erhvervslivet og private, indgår samarbejde med den danske Pro AV-distributør, IMAGO SONAS, som skal forhandle NETGEARs business-portefølje, herunder switches, access points, routere og så videre. IMAGO SONAS er en af Danmarks førende distributører af AV-udstyr til forhandlere og gør en dyd ud af at rådgive sine kunder til den bedst mulige løsning.

Og netop derfor faldt valget på NETGEAR som leverandør af avanceret netværksudstyr til håndtering af AV over IP og DANTE.

”Vi ser i øjeblikket udvikling, hvor AV-installationer smelter mere og mere sammen med netværket i kundernes mødelokaler, stadions, teatre osv. Dette sætter krav til netværksprodukterne, os som branchens rådgivere og selvfølgelig til AV-sælgere og installatører, så alt sættes rigtig sammen som tilbud og sidst men ikke mindst bliver rigtigt sat op og konfigureret. Her har Netgear en stor styrke i hele deres serie af AV Switche, som kan håndtere alle de nye AV-teknologier. Sammen med Netgear-salgsingeniører kan IMAGO SONAS rådgive og træne forhandlerne så de bliver styrket i netværksviden, og Netgear support sidder klar, hvis forhandlerne har spørgsmål eller brug for kritisk hjælp,” siger Brian Thorngaard fra IMAGO SONAS – Head of Products.

Bedste leverandører giver det bedste samarbejde

Markedet for professionelle AV-løsninger rykker i stigende grad over på netværksbaserede løsninger med PoE-enheder (Power over Ethernet) og dermed AV over IP. Da to projekter hos en kunde aldrig er identiske, kræver det en leverandør, som ikke blot har gode løsninger, men som også er klar på at rådgive forhandlerne, når de står med kunderne.

Samarbejdet mellem NETGEAR og IMAGO SONAS giver danske forhandlere af Pro AV-udstyr mulighed for rådgivning til de mest optimale løsninger både indenfor AV-udstyr og tilhørende AV-relevante netværksopsætninger og installationer. En tilgang som var afgørende for NETGEAR.

Skiftet til IP-baserede AV-installationer sker meget hurtigt, og NETGEAR er den førende switch-leverandør til IP-baserede installationer.

”Skiftet er ikke noget, alle AV-forhandlere er forberedte på endnu, så vi er meget glade for at have en distributør, der står klar til at rådgive dem bedst muligt. Det kan IMAGO SONAS helt sikkert, og sammen med NETGEAR får forhandlerne den bedst mulige pre- og aftersales support fra NETGEAR og Imago Sonas” siger Arend Karssies, Regional Director Nordics and Benelux hos NETGEAR.

IMAGO SONAS forhandler i dag løsninger fra Altona, herunder deres OMNIStream AV over IP OMEGA-løsninger samt Mersive Solstice, en løsning til det at skabe det ultimative mødelokale. Alle løsninger hvor NETGEARs business og specialiserede AV over IP-netværksløsninger optimerer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>