TCL tager QLED til nye højder med Google TV C635
Hjem NYHEDER TCL Electronics tager QLED til nye højder med Google TV C635

TCL Electronics tager QLED til nye højder med Google TV C635

Af Redaktionen

TCL Electronics præsenterer nu efterfølgeren til sidste års 4K QLED C72-serie.

En fryd for øjet og et ægte underholdningsorakel – nu er TCL’s 4K QLED-model med Google TV her – C635-serien.

TCL Electronics lancerer nu sin nye TCL 4K QLED TV model C635 til sine nordiske forbrugere. Som et overlegent QLED 4K underholdningscenter er C635 designet til at levere et bredt udvalg af underholdning med Google TV og har en enestående audiovisuel ydeevne. C635-serien kan købes hos udvalgte nordiske forhandlere i april måned i størrelserne 43, 50, 55, 65 og 75 tommer.

– Vi er stolte af hele vores line-up for 2022 og ser frem til at rykke vores positioner frem og blive en endnu større spiller inden for tv-branchen. Dels globalt, men frem for alt på det nordiske marked. Vi har et meget spændende år foran os, siger Sebastian Skarp, produktspecialist hos TCL Nordic.

TCL tager QLED til nye højder med Google TV C635

4K QLED-tv med ekstra meget

TCL 4K QLED TV C635 leveres nu med Google TV, hvilket betyder, at brugeren har uendeligt mange alternativer inden for underholdning – alt sammen samlet på en smidig måde i deres udvalgte streamingtjenester. Med Google Assistant er C635 mere alsidig og anvendelig end nogensinde før. Via stemmestyring kan du hurtigt bede Google om for eksempel at finde film, streame apps, afspille musik eller styre tv’et.

C635 har også Google Duo, for en enkel og smidig videochat. Og med TCL Magic Camera-udvidelsen kan brugeren, med blot et par tryk på fjernbetjeningen, stå ansigt til ansigt med familie og venner. Miracast til PC er også inkluderet. C635 hjælper brugerne med at caste deres computer til tv’et med op til 4K-opløsning.

En fryd for øjet

C635 tager QLED-teknologien til et nyt niveau med brancheførende farvevolumen på over 100% og har en farveskala på over én milliard farver. Alt for at opnå en så jævn og naturlig farvepræstation som muligt. For filmelskeren, der kræver interaktiv hjemmeunderholdning af høj kvalitet, er det en fremragende og overkommelig tv-model, som en del af en forbundet og smart livsstil. Det luksuriøse metaldesign uden kanter gør også, at TV’et udgør et stilrent element i de nordiske hjem.

Med Multi HDR-format giver den nye TCL C63-serie tv’et den bedste 4K HDR-billedkvalitet og understøtter altid det bedste format, uanset om brugeren nyder Dolby Vision-materiale via Netflix eller Disney+ eller HDR 10+ indhold på Amazon Prime. Samtidig rammer TCL’s AiPQ Engine det fulde potentiale af C635 med farveoptimering i realtid, kontrast til forskellige underholdningsgenrer og indhold. Ved at bruge maskinlæringsalgoritmer garanterer AiPQs indholdsoptimering en uovertruffen 4K HDR-oplevelse.

Men ingen biografoplevelse i hjemmet er fuldendt uden en rigtig god lyd. C635-serien er udstyret med Dolby Atmos, som leverer multidimensionel lyd og placerer brugeren midt i deres yndlingssport, tv, film eller videospil. Og i kombination med indbyggede højtalere fra ONKYO vil brugerne kunne nyde en virkelig medrivende lydoplevelse og virkelig blive draget ind i filmen, hockeykampen eller semifinalen.

C635-serien er ligesom sin forgænger et rigtig godt QLED-tv til gameren. Eller for enhver, der elsker actionfilm og sport. TCL C63-serien bruger Motion Clarity til at opnå et klart og jævnt billede. MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) er TCLs proprietære softwarealgoritme, der yderligere hjælper med at skabe en så jævn billedgengivelse som muligt, selv i hurtige klip.

Takket være Game Master optimerer TCL C63-serien skærmen, når du bruger videospil. Fordi lydhørt tv er lige så vigtigt som en fantastisk billedkvalitet for at nyde en optimeret spilleoplevelse, sikrer HDMI 2.1 kompatibilitet med eARC og de nyeste spilkonsolgenerationer og muliggør funktioner såsom ALLM (Auto Low Latency Mode), som tillader videospilkonsoller eller pc-grafikkort at skifte tv’et automatisk til afspilningstilstand for at nå det laveste inputniveau. Det er ikke tilfældigt, at dette er en af de officielt udvalgte tv-modeller til Call of Duty®.

Specifikationer kort:
 • 4K QLED
 • Dolby Vision/Atmos
 • HDR10+
 • 4K HDR PRO
 • 60 Hz Clarity Motion
 • Multi HDR-format
 • Game Master
 • HDMI 2.1 ALLM
 • Motion Clarity
 • ONKYO lyd
 • Dolby Atmos
 • Google TV
 • Google Duo
 • Google Assistant
 • Kompatibel med Alexa
 • Netflix, Amazon Prime, Disney+
 • Luksuriøst metaldesign uden kanter
Tilgængelighed og priser

C635-serien kan købes i slutningen af april måned hos udvalgte forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65 og 75 tommer til vejledende cirkapriser på henholdsvist 4 990, 5 990, 6 490, 7 990 og 12 990 DKK.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>