NetNordic køber IPCO – behov for større kapacitet indenfor systemudvikling
Hjem NYHEDER NetNordic køber IPCO – behov for større kapacitet indenfor systemudvikling

NetNordic køber IPCO – behov for større kapacitet indenfor systemudvikling

Af Redaktionen

NetNordic køber IPCO

NetNordic køber IPCO – behov for større kapacitet indenfor systemudvikling“Vores rolle som systemintegrator indenfor netværk, sikkerhed og kommunikation indebærer et stigende behov for mere skræddersyede kundeløsninger, fortsat med fokus på omkostningseffektiv standard teknologi, der støtter kunderne i deres jagt på effektive digitale løsninger”, siger Jarl Øverby, koncernchef i NetNordic, og fortsætter, “behovet for øget kompetence og kapacitet indenfor systemudvikling er centralt for at vi kan fortsætte vores vækst ved at tilbyde forskellige tjenester til et bredt udvalg af vore store og mellemstore kunder, og her passer IPCO rigtig godt ind i vores vækststrategi med solid kompetence og relevant erfaring”.

NetNordic har gennem en årrække håndteret netværk-, sikkerhed- og kommunikationsløsninger for store- og mellemstore virksomheder. NetNordic tilbyder i stigende grad tjenester knyttet til områderne som giver kunderne større valgfrihed. Købet af IPCO er NetNordics tiende opkøb siden 2015.

Værdiøgende digitale løsninger og tjenester

“Værdiøgende digitale løsninger og tjenester bygger på kompetence og erfaring. Med udvidet kapacitet nærmer vi os nu 40 personer som arbejder dedikeret med systemudvikling på forskellige kundeprojekter og det gør NetNordic til en markant aktør i at forbedre tjenester og løsninger indenfor vigtige områder af samfundet. Netværk, sikkerhed og kommunikation er alle centrale drivkræfter for effektivitet og udvikling i det nordiske erhvervsliv og offentlige sektor, og NetNordic skal have en ledende rolle i denne udvikling,” siger Øverby.

“IPCO har gennem en årrække arbejdet med store projekter og udviklet en solid erfaringsbase og kompetence indenfor digitalisering. Det var et naturlig skridt for os at blive del af et større miljø så vores kompetencer kan komme endnu mere til sin ret, og her var NetNordic et naturlig valg. Vi har begge en solid base i Halden og vil nu yderligere styrke den lokale tilstedeværelse. Samtidig vil vores miljø i Oslo bidrage til at styrke NetNordics leveranceevne i store og krævende projekter. Vi tilfører kompetence og kapacitet og glæder os til at blive en del af NetNordic som har vist en imponerende fremgang som vi skal bidrage til at forstærke, både i Norge og Norden,” siger Ole Jakob Ottestad, daglig leder for IPCO.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>