Nørresundby får højteknologisk bilvask med abonnement
Hjem NYHEDER Nørresundby får højteknologisk bilvask med abonnement

Nørresundby får højteknologisk bilvask med abonnement

Af Redaktionen

Wash World har slået sig ned i Nørresundby med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen.

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Nørresundbys nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.

Vaskehallen i Nørresundby er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”I en travl hverdag sætter mange pris på, at man let og hurtigt kan få vasket bilen uden at skulle forlade førersædet. Faktisk er der ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man benytter sig af den tilgængelige teknologi på området,” siger Martin Olesen, COO i Wash World.

Nørresundby får højteknologisk bilvask med abonnementVaskehallen er udstyret med et biologisk vandrensningsanlæg, hvilket gør det muligt at filtrere, rense og i sidste ende genanvende vandet frem for konstant at bruge nyt. Metoden sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask, hvilket er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben help-desk, at kunder til alle tider kan få hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Nørresundbys nye bilvask er at finde på Loftbrovej 2 på landevejen mellem Nørre Uttrup og Vodskov. Her er 2 vaskehaller og 2 ’Vask Selv’-båse med skumudlæggere, børster og højtryksrensere. Wash World forventer at kunne åbne for de første kunder omkring den 25. august, og der er gratis oprettelse ved tegning af abonnement frem til 12/9. I weekenden den 10. til 12. september kan man endvidere købe en bilvask for én krone.

”Vi er allerede godt repræsenteret i området med to lokationer i Aalborg, og forventer derfor, at mange af de lokale er bekendte med konceptet. Vi glæder os meget til at blive en del af bybilledet i Nørresundby og over, at vores kunder nu får endnu en tilføjelse til vores landsdækkende netværk af vaskehaller,” siger Martin Olesen fra Wash World.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>