Norske Evidi satser på det danske marked med Microsoft-baserede ERP-løsninger
Hjem NYHEDER Norske Evidi satser på det danske marked med Microsoft-baserede ERP-løsninger

Norske Evidi satser på det danske marked med Microsoft-baserede ERP-løsninger

Af Redaktionen

IT-konsulenthuset Evidi, der beskæftiger 300 Microsoft-specialister i Norge, etablerer sig nu i Danmark med markante vækstambitioner for de kommende år.

– Vi tror på, ​​at der er plads på det danske marked til en Microsoft-partner som Evidi, der kan levere på hele suiten af Microsoft-baserede løsninger og services, og som har den nødvendige erfaring, når det gælder om at transformere virksomheder og omdanne deres data til konkret værdi, siger CEO Jørn Seglem.

Ved årsskiftet forventer Seglem, at Evidi har 8-10 ansatte og det dobbelt om et år. Han pointerer, at væksten i Danmark primært skal ske organisk gennem gode kundeoplevelser, men at vækst via opkøb også indgår i strategien, hvis de rette og relevante muligheder viser sig.

Satser på Microsoft Business Central

Norske Evidi satser på det danske marked med Microsoft-baserede ERP-løsninger

Oscar Tolstrup

I spidsen for Evidi i Danmark står Oscar Tolstrup, der med en fortid som director i Columbus og andre større Microsoft Partnere kommer med stor indsigt i det danske marked for Microsoft-baserede virksomheds-løsninger.

– Det er måske for voldsomt at tale om en decideret folkevandring. Men vi kan i øjeblikket se et vist opbrud i Danmark blandt de IT-specialister, som har de mest efterspurgte kompetencer. Her er det lykkedes os at samle et stærkt team med særlig indsigt i Microsofts Business Central ERP-løsning, som vi i første omgang vil tilbyde vores danske kunder.

– I kombination med den komplette portefølje af Microsoft-løsninger, som vores kolleger i Norge kan levere på, samt vores solide økonomiske rygdækning i kraft af kapital-partneren Credo Partners, så føler vi os meget optimistiske, når det gælder vores vækst på det danske marked, siger Oscar Tolstrup, som i de forløbne to måneder foruden rekruttering af medarbejdere har indgået en række partnerskabs-aftaler i Danmark.

Seks ud af ti ansatte er medejere

Med til at gøre Evidi til en attraktiv arbejdsplads er det særlige forhold, at de fleste medarbejdere også er medejere. Det er Evidis erklærede målsætning, at så mange medarbejdere som muligt får mulighed for at blive medejere af virksomheden gennem et aktionærprogram med fordelagtige vilkår. Indtil nu er tæt på 60 procent enten blevet aktionærer eller har markeret et ønske om at blive det.

Evidi er resultatet af sammenlægningen tidligere i år af ​​IT-konsulentvirksomhederne eSeven, Pilaro, Communicate, Skill og Albatross IT, og som tilsammen havde en omsætning i 2021 på, hvad der ca. svarer til 350 mio. danske kroner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>