Nu taler dine kontrakter dansk

Fremover bliver det lettere for danske virksomheder at underskrive juridisk bindende dokumenter digitalt.

Nu taler dine kontrakter dansk 1E-signatur-virksomheden HelloSign, der er en del af Dropbox, udvider deres internationale tilstedeværelse og gør servicen tilgængelig på 21 nye sprog.

Som en del af lanceringen tilbyder virksomheden også sikker dataopbevaring i Europa.

HelloSign, en af verdens førende e-signatur-virksomheder, lancerer i dag på dansk og 20 andre sprog, så flere virksomheder verden over får adgang til en nem og sikker e-signaturløsning. Det gør det muligt for virksomheder at droppe papir og pen til fordel for en onlineløsning, som både sparer tid og gør det mere sikkert at underskrive dokumenter.

“De seneste måneders begivenheder har fremskyndet behovet for, at virksomheder over hele verden har den rigtige teknologi på plads. E-signatur-løsninger er blevet en forudsætning for virksomheder, der ønsker at digitalisere administrationen af deres forretningsaftaler fuldt ud,” siger Christopher Sander, direktør for Dropbox i Norden, og fortsætter:

“Danmark har vist stor appetit på at fremme digitaliseringen af processer og får topplacering i det nyligt lancerede Digital Economy and Society Index (DESI) 2020. Derfor er vi stolte af at annoncere lanceringen af vores HelloSign-produkt på dansk med lokal kundesupport, der gør e-signatur mere tilgængelig for danske virksomheder end nogensinde før. ”

HelloSign tilbyder udover en dansk platform også kundesupport på dansk. Med servicen er det muligt at centralisere dokumenter i Dropbox eller på andre datalagringsplatforme, ligesom det er muligt at synkronisere store mængder dokumenter til en foretrukken cloud-udbyder på én gang. HelloSign lancerer samtidig en app, der gør det nemt at opbygge, sende og administrere dokumenter, der skal underskrives.

Digitale underskrifter øger konkurrence

Selvom mange danske virksomheder er langt fremme digitalt, er der fortsat et stort potentiale for at optimere processer med at underskrive dokumenter.

”Mange virksomhedsledere har indset, at konkurrenter, som har implementeret en komplet digital løsning til digitale transaktioner, har skåret tidsforbruget markant ned. Det anslås dog stadig, at mindre end 30 pct. af alle dokumentprocesser er fuldt ud digitale,” siger Jim Lundy, grundlægger, direktør og chefanalytiker hos Aragon Research og fortsætter:

”Det viser, at der stadig er stor mulighed for, at virksomheder kan opnå en konkurrencemæssig fordel ved at implementere løsninger som e-signaturer, der kan sætte fart på processerne og ikke mindst forbedre kundeoplevelsen.”