Ny Chef for Krügers afdeling for Spildevand, Øst
Hjem NYHEDER Ny Chef for Krügers Spildevandsafdeling, Øst

Ny Chef for Krügers Spildevandsafdeling, Øst

Af Redaktionen

Den 8. marts 2022 tiltrådte Morten Ibsen som afdelingschef for Krügers Spildevandsafdeling øst for Lillebælt.

Her bliver han ansvarlig for vores aktiviteter inden for spildevand og ressourcegenvinding i det østlige Danmark.

Morten Ibsen kommer fra en stilling som Bryggerichef for Husbryggeriet Jacobsen, ligesom han har haft mange andre ledelsesfunktioner hos Carlsberg.

Ny Chef for Krügers afdeling for Spildevand, Øst

Til venstre ses ny chef for Spildevand Øst, Morten Ibsen, sammen med sine nye kollegaer Asger Bülow Bech, Arvid Bruhn, Julie Nielsen og Susanne Engkilde

Klima og bæredygtighed er vigtige prioriteter for Morten, hvilket har været stærke motivationsfaktorer for at vælge Krüger som sin nye arbejdsplads:

“Krüger arbejder med det formål at skabe en bæredygtig fremtid med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål. Jeg glæder mig til at starte rejsen med Krüger mod en mere bæredygtig fremtid, hvor jeg får mulighed for at sætte mine kompetencer indenfor ledelse, forretningsudvikling, innovation og kendskab til industri i spil,” udtaler Morten Ibsen.

“Vi er glade for i Krüger at have tiltrukket en profil med samme passion for Verdensmålene som os selv. Sammen skal vi skabe fremtidens løsninger inden for spildevand og bæredygtige løsninger til gavn for kunder, samfund og miljø”, siger adm. dir. i Krüger Leif Bentsen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>