Ny undersøgelse slår fast: Danske mænd vil have mere fleksibilitet, mens kvinder vil have højere løn
Hjem LEVERANDØRONEPLUS Ny undersøgelse: Danske mænd vil have mere fleksibilitet, mens kvinder vil have højere løn

Ny undersøgelse: Danske mænd vil have mere fleksibilitet, mens kvinder vil have højere løn

Af Redaktionen

Sommerferien lakker så småt mod enden, og vi skal igen tilbage på pinden og gøre os nyttige.

For at fejre lanceringen af den nye OnePlus Nord 3 med sloganet “Pretty much everything you could ask for”, har OnePlus spurgt danskerne om deres største ønsker, når det gælder deres arbejde.

OnePlus har netop lanceret sin spritnye smartphone i Nord-serien OnePlus Nord 3, der byder på stort set alt, hvad man kunne ønske sig i en smartphone. Et fantastisk kamera, uovertruffen fotohardware og -software og så koster den kun fra 3699 kr. Men hvad drømmer danskerne om i deres arbejdsliv, hvis de helt selv kunne bestemme?

En ny undersøgelse, som analyseinstituttet OnePoll har foretaget for det globale teknologimærke OnePlus, viser, at halvdelen af danskerne (50 pct.) ønsker en højere løn, mens 19 pct. ønsker en 4-dages arbejdsuge, og yderligere 12 pct. ønsker mere fleksibilitet på arbejdspladsen.

Det bedste og værste ved vores job

33 pct. af danskerne er enige i, at deres kolleger er det bedste ved deres job. Desuden er 65 pct. enige i, at deres kolleger er søde, hjælpsomme (54 pct.) og kompetente (41 pct.). Omvendt mener kun 19 pct. af danskerne, at deres kolleger er nysgerrige, og 11 pct. synes, at deres kolleger er irriterende.

2 ud af 3 danskere (65 pct.) foretrækker at kommunikere med deres kolleger ansigt til ansigt, 26 pct. foretrækker at ringe, 25 pct. foretrækker at sms’e, og kun 19 pct. foretrækker at e-maile, hvilket understreger, at danskerne værdsætter den personlige interaktion mest.

Når det gælder løn er mere end en fjerdedel af danskerne tilfredse, hvilket også afspejler sig i deres generelle jobtilfredshed, hvor 27 pct. er tilfredse med deres jobprofil og opgaver, og 23 pct. er tilfredse med den fleksibilitet, der tilbydes på arbejdspladsen.

Frynsegoder som feriepenge, gratis frokost og gratis privat sundhedspleje scorer til gengæld lavt på listen over præferencer på arbejdspladsen. Adspurgt til, hvad der er det værste ved deres job, svarer 29 pct. af danskerne mangel på bonusser, 25 pct. mener, at deres løn kan forbedres yderligere, 16 pct. peger på arbejdspladsens beliggenhed, og kun 15 pct. er tilfredse med deres chef.

Mænd vil have mere fleksibilitet, kvinder vil have højere løn

Kigger vi på forskellen mellem kønnene på arbejdspladsen, er danske mænd generelt mere tilfredse med deres løn end danske kvinder. 30 pct. af de danske mænd peger nemlig på lønnen som det absolut bedste ved deres job. Til sammenligning er det kun 22 pct. af kvinderne, der synes det samme. Hele 58 pct. af de danske kvinder har en højere løn som deres højeste ønske, mens det kun gælder for 47 pct. af mændene.

Ifølge undersøgelsen ønsker danske mænd i højere grad end danske kvinder mere fleksibilitet og færre arbejdsdage. 13 pct. af mændene ønsker sig mere fleksibilitet, mens det kun gælder for 8 pct. af kvinderne, ligesom 20 pct. af mændene gerne vil have en 4-dages arbejdsuge sammenlignet med 16 pct. af kvinderne.

Et topkamera i mellemklassen

OnePlus Nord 3 5G er den seneste genistreg fra OnePlus’ hånd, der til trods for at være en smartphone i mellemklassen har meget af den samme billedhardware og -software som i det store flagskib-hit OnePlus 11 5G, der blev lanceret tidligere på året.

OnePlus Nord 3 5G er den mest kraftfulde OnePlus Nord-telefon nogensinde, og den kombinerer lynhurtig ydeevne med blændende fotografering og et smukt og tidløst OnePlus-design. Takket være et MediaTek Dimensity 9000-chipsæt i flagskibsklassen, op til 16 GB RAM, en 120 Hz Super Fluid AMOLED-skærm og kamerahardware i flagskibsklassen har enheden stort set alt, hvad man kunne ønske sig i en smartphone.

Ny undersøgelse slår fast: Danske mænd vil have mere fleksibilitet, mens kvinder vil have højere lønDen vigtigste kamerasensor på OnePlus Nord 3 5G er en 50-megapixel Sony IMX890 med optisk billedstabilisering, der er indstillet til at give fantastiske billedresultater hver eneste gang. Og når lysniveauet bliver lavt, aktiveres TurboRAW – en OnePlus-udviklet algoritme, som giver fantastiske aften- og natbilleder ved at tage flere billeder på én gang, og som ved hjælp af AI bl.a. selv kan reducere støj og øge lysstyrken.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>