Orange Business og VMware transformerer Flexible SD-WAN for at forenkle kundeoplevelsen med digitalisering og automatisering
Hjem VMWARE Orange Business og VMware transformerer Flexible SD-WAN for at forenkle kundeoplevelsen med digitalisering og automatisering

Orange Business og VMware transformerer Flexible SD-WAN for at forenkle kundeoplevelsen med digitalisering og automatisering

Af Redaktionen

Orange Business og VMware, Inc. (NYSE: VMW) styrker sit partnerskab for at levere Flexible SD-WAN with VMware, som bliver det første SD-WAN-tilbud der er fuldt integreret i Evolution Platform.

Orange Business Evolution Platform gør det muligt at bestille og administrere services indenfor sikker digital infrastruktur kombineret med en fleksibel cloud-approach.

Cloud er blevet et vigtigt parameter for at skabe bedre kundeoplevelser. Ydelse og tillid er hjørnestenene i kundernes transformation, og innovation er katalysatoren. Med Evolution Platform ændrer Orange Business måden, hvorpå man leverer de nye services fra sit økosystem af partnere. Serviceplatformen gør det muligt for erhvervskunder selv at kombinere tjenester for at opfylde deres forretningskrav, samtidig med, at de får udbytte af ydeevnen fra Oranges infrastruktur og globale ekspertise.

Med Evolution-platformen kan virksomheder få adgang til et helt katalog af produkter, inklusive Flexible SD-WAN with VMware. Valgene kan foretages via en selvbetjeningsportal eller et API. Automatisering og serviceflowet i platformen gør det enkelt for kunderne at administrere hele deres digitale infrastruktur med en sikker adgang til både telefoni, mellem brugere og cloudløsninger samt mellem forskellige cloudløsninger. Løsningen giver også fuld visibilitet over end-to-end samt en række servicegarantier.

Flexible SD-WAN with VMware tilgodeser de aktuelle behov for distribuerede workloads, applikationer og edge-enheder, som er følsomme overfor forsinkede svartider. Løsningen indeholder også avancerede automatiseringsfunktioner og en optimal brugeroplevelse til fjernapplikationer, som kan forbedre medarbejdernes produktivitet. Virksomheder kan åbne nye kontorer og filialer hurtigere med 5G, LTE, Wi-Fi eller via satellit på steder, hvor det er svært at få en god forbindelse eller dækning på anden vis. Edge-enheder har “auto-provisioning”, som både sænker it-omkostningerne og forkorter udrulningstiden.

Orange Business-kunder, der bruger Flexible SD-WAN with VMware via Evolution Platform, kan udnytte et globalt netværk af Super-PoPs (Points of Presence). Disse Super-PoPs er strategisk placeret i Oranges globale Tier 1-backbone, tæt på både kunder og cloududbydere, hvilket reducerer forsinkelser i applikationer og tjenester betydeligt, samtidig med, at kunderne får den nødvendige fleksibilitet i deres forretning.

“I moderne digitale miljøer har efterspørgslen efter en robust, fleksibel og sikker netværksinfrastruktur aldrig været større. Vi byder VMware velkommen til Evolution Platform. Deres produktportefølje i SD-WAN vil give vores kunder flere valgmuligheder og bedre interoperabilitet, så de kan skabe det perfekte netværk til deres virksomhed,” siger Jean-Noël Michel, vice president, Communication Services, Orange Business.

Orange Business og VMware transformerer Flexible SD-WAN for at forenkle kundeoplevelsen med digitalisering og automatisering “Vi er glade for at kunne tilføje fleksibilitet og forbedret ydeevne fra VMwares SD-WAN til Orange Business Evolution Platform. Som en nøglekomponent i vores softwaredefinerede edge-portefølje gør SD-WAN det muligt for virksomheder at modernisere deres digitale infrastruktur og tjene penge på deres netværks-overlay ved at reducere netværksinfrastrukturen, tilbyde zero trust og zero touch programmerbarhed af netværket. Sammen med Orange Business vil vi levere sikrere, mere pålidelig og mere skalérbar konnektivitet til virksomheder i alle størrelser og inden for alle brancher,” siger Sanjay Uppal, senior vice president og general manager, Service Provider and Edge, VMware.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>