Polestar 2 får YouTube og udvidelser til Range Assistant og Apple CarPlay i nyeste softwareopdatering
Hjem TEKNIK Polestar 2 får YouTube og udvidelser til Range Assistant og Apple CarPlay i nyeste softwareopdatering

Polestar 2 får YouTube og udvidelser til Range Assistant og Apple CarPlay i nyeste softwareopdatering

Af Redaktionen

 Polestar (Nasdaq: PSNY) lancerer nu softwareopdateringen P2.9 over-the-air (OTA) til alle eksisterende Polestar 2-biler.

Det er den femtende remote softwareopdatering til Polestar 2, siden OTA-opdateringerne begyndte i 2020.

Opdateringen omfatter en række forbedringer, som mange har set frem til samt introduktionen til den integrerede YouTube-app*, der desuden vil være installeret som standard i alle nyproducerede biler.

Polestar 2 får YouTube og udvidelser til Range Assistant og Apple CarPlay i nyeste softwareopdatering“Vi ved, hvor meget vores kunder ser frem til over-the-air-opgraderinger, og jeg er overbevist om, at de nye funktioner og forbedringer vil blive taget godt imod. YouTube er fantastisk til underholdning, mens man lader bilen, og vores opdaterede Range Assistant-app bidrager til endnu mere præcise forudsigelser, og understøtter en forbedret kørestil. Slutteligt har vi tilføjelsen af Apple Maps på førerdisplayet, som er en af mange vigtige opdateringer til Apple CarPlay i Polestar 2,” siger Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

En vigtig opdatering af Polestars Range Assistant-app giver nu føreren mulighed for at overvåge energiforbruget over de seneste 20, 40 eller 100 km med information i realtid, der giver mulighed for at justere ens kørestil for at forbedre effektiviteten. En revideret algoritme, der udregner den forventede rækkevidde, som vises i appen, tager højde for udvendige ændringer samt andre faktorer, der påvirker effektiviteten.

Det er nu også muligt for føreren at kunne se rækkevidden i førerdisplayet, der tager højde for udefrakommende påvirkninger, i stedet for den standardvisning af rækkevidde, der bygger på standardcertificerede data.

Apple CarPlay får udvidet funktionalitet i P2.9, herunder tilføjelsen af ekstra telefon- og medieoplysninger på startskærmens felt, betjening af opkald ved brug af knapper på rattet, ligesom at visning af opkald og Apple Maps vil blive vist på bilens førerdisplay.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>