Polestar styrker den digitale biloplevelse med ny OTA-softwareopdatering til Android R
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Polestar styrker den digitale biloplevelse

Polestar styrker den digitale biloplevelse

Af Redaktionen

Polestar tilbyder fortsat en mere avanceret og digital tilgang til softwareopdateringer til Polestar 2-ejere med den seneste opdatering, der omfatter Android R til Android Automotive OS-infotainmentsystemet.

Den seneste softwareopdatering giver også et forbedret app- og øget funktionalitetspotentiale og vil blive rullet ud til Polestar-ejerne i begyndelsen af april 2022.

P2.0-softwareopdateringen er den seneste opdatering i den igangværende række af OTA-softwareopgraderinger. OTA-opdateringerne er softwareforbedringer, der downloades og installeres eksternt, og som giver Polestar mulighed for at levere digital ‘connectivity’. Alt sammen med henblik på at gøre det muligt for Polestar 2-ejere at integrere nye funktioner, bedre ydeevne og mere personalisering effektivt og hurtigt.

I alt er der blevet frigivet 10 større OTA-opdateringer med næsten 100 samlede forbedringer siden den første OTA-udrulning til Polestar 2. Det svarer til en OTA-opdatering med unikke forbedringer hver syvende uge.

Blandt de seneste eksempler på forbedringer, der er leveret via OTA-opdateringer, er optimeringer af drivlinje-teknologien, muligheden for at planlægge foretrukne opladningstidspunkter, forbedringer af Digital Key-funktionen, der gør det muligt at bruge sin telefon som bilnøgle, optimeret klima-funktion, der forbedrer rækkevidden, og en optimering af batteriet med bl.a. forkonditionering for bare at nævne nogle stykker.

Polestar 2-ejere har allerede taget de løbende OTA-opdateringer til sig i stor stil med ni ud af ti Polestar-ejere, der løbende installerer softwareopgraderingerne i deres biler.

Polestar styrker den digitale biloplevelse med ny OTA-softwareopdatering til Android R“Softwareteknologi i vores biler skal ikke være meget anderledes, end når ny software bliver udrullet til smartphones i hverdagen. Med vores OTA-opdateringer får vores kunder adgang til løbende forbedringer, uden at de skal en tur forbi et værksted. Den positive modtagelse og den eksponentielle vækst i antallet af OTA-installationer motiverer os til fortsat at tilbyde løbende softwareforbedringer,” siger Polestars adm. direktør Thomas Ingenlath.

I november 2021 blev der frigivet en OTA-performance-softwareopdatering til Polestar 2 Long range Dual motor-varianten på udvalgte markeder. Performance-softwareopdateringen giver en forbedret køreoplevelse og giver bilen 350 kW (476 hestekræfter) samt et drejningsmoment på 680 Nm. Samtidigt er det muligt for bilen at nå fra 0-100 km/t på blot 4,4 sekunder.

Polestar planlægger fortsat at vækste på kundetilfredshed ved at tilbyde stadig flere opdateringer og apps til bilen som fx den nye Journey Log-app, der gør det muligt for Polestar-ejere at gemme og udskrive deres ture, der gør det nemmere at søge støtte til rejseudgifter i forbindelse med firmakørsel. Journey Log-appen er i øjeblikket tilgængelig i Storbritannien, USA, Canada, Sverige og Australien og bliver gradvist udrullet på alle markeder, hvor Google Play Store er tilgængelig.

En ny række infotainment-funktioner blev også lanceret til Polestar 2 i løbet af 2021. Blandt andet Vivaldi-browseren, Video Player-appen og A Better Routeplanner-appen, der er den mest populære app hos Polestar-ejerne med mere end 12.000 downloads i marts 2022.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>