REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk
Hjem NYHEDER REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

Af Redaktionen

For første gang nogensinde måtte IVECOs årlige Kick-Off afholdes virtuelt, men traditionen tro skulle årets bedste sælgere og forhandler hyldes.

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk

Gert Hansen, Indehaver af REA Erhvervsbiler, i midten med den flotte award. På hans venstre side Lars Kragh, Country Sales Manager Light i IVECO Danmark, og på hans højre side Kåre Neergaard, Business Line Manager Medium/Heavy i IVECO.

REA Erhvervsbiler kunne for andet år i træk fortjent lade sig fejre som Årets IVECO-forhandler.

2020 var for alle et anderledes år end normalt, men REA Erhvervsbiler formåede at holde kadencen og viste, at de evner at levere gode resultater på både salgs- og eftermarkedssiden i en ny verden.

– Vi er utroligt stolte over at modtage prisen som Årets Forhandler for andet år i træk og tredje gang på bare fire år. Prisen viser hele vores forretnings styrke – fra salg til service – og jeg er så stolt over alle mine medarbejdere, der har formået at omstille sig til den nye virkelighed, siger Gert Hansen, indehaver af REA Erhvervsbiler A/S.

Med mere end 40 års IVECO-erfaring er REA en vigtig og stærk samarbejdspartner for IVECO.

– Det er meget positivt at se, hvordan REA formår at udvikle deres forretning, og særligt på den digitale front er de utroligt innovative. Som samarbejdspartner og kunde bliver man altid mødt med et åbent og positivt mindset, og det er derfor med stor begejstring, at vi tildeler dem prisen som Årets IVECO-forhandler igen i år, udtaler Håkan Jönsson, Business Director i IVECO North Europe & Baltics.

REA er repræsenteret på størstedelen af Sjælland med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved, hvor de foruden en skarp salgsafdeling også driver velorganiserede værksteder.

– Denne pris viser, at vi arbejder i den rigtige retning. Vi lever af tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at opretholde et højt serviceniveau i alle vores led – og det håber vi også, at vores kunder kan mærke, slutter Gert Hansen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>