Canons fotokonkurrence Redline Challenge er tilbage, i år med temaet ‘A Split Second Story’
Hjem EVENT Redline Challenge Canons fotokonkurrence er tilbage!

Redline Challenge Canons fotokonkurrence er tilbage!

Af Redaktionen

Amatørfotografer kan deltage og vinde et kit med et Canon EOS R5 og et RF 24-70MM F2.8L IS USM-objektiv, samt en eksklusiv mentorsession med den prisvindende dokumentarfotograf Laura El-Tantawy.

Canon fejrer i dag World Photography Day med lanceringen af Redline Challenge – en årlig fotokonkurrence for amatørfotografer, hvor de kan fremvise deres tekniske evner og kreativitet.

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og i år udfordres fotografer til at fange en historie på et splitsekund, et tema, der kræver præcision, et unikt perspektiv og en god sans for timing af deltagerne.

Temaet ‘A Split Second Story’ giver hobbyfotografer – uanset genre – muligheden for at afprøve deres færdigheder, hvad enten det er fotografering af et avanceret skateboard-trick eller et dyr, der stirrer direkte i objektivet på det rigtige tidspunkt.

Værten for konkurrencen er den verdenskendte vlogger og fotograf Kai Wong, og dommerpanelet består af et panel af brancheeksperter og Canon-repræsentanter, herunder Canon-ambassadør og prisvindende dokumentarfotograf Laura El-Tantawy. Lauras værker er blevet fremvist på både fælles- og soloudstillinger verden over. De er også blevet udgivet i en række internationale aviser og tidsskrifter.

Ved sidste års Redline Challenge blev der indsendt over 36.000 billeder, hvor temaet var ‘Light in the Dark’. Sidste års vinder, Piotr Skrzypiec, som fangede det prisvindende billede ‘Lost Highway’ af Črni Kal-viadukten i Slovenien indhyllet i tåge, fortæller: “Denne pris har givet mig meget mere selvtillid med hensyn til mine fotografiske evner. Jeg er blevet virkelig tryg ved at fotografere med Canon EOS R5. Det er et perfekt kamera til den type fotos, jeg tager, som for eksempel landskaber, dyreliv og makrobilleder. Men det bedste af det hele var at tage ud med Canon-ambassadør Lorenz Holder og fotografere sammen med ham.”

Billeder kan tages med hvilken som helst enhed, og hver deltager kan indsende ét bidrag i løbet af konkurrenceperioden1. De indsendte billeder vil blive vurderet ud fra tekniske færdigheder, kreativitet, følelsesmæssig effekt, og i hvor høj grad det opfylder udfordringens tema. Vinderen af konkurrencen vil blive offentliggjort i starten af oktober og vil modtage et Canon EOS R5 og et Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM-objektiv, samt en online fotoopgave/mentorsession med Canon-ambassadør Laura El-Tantawy.

Canon-ambassadør Laura El-Tantawy fortæller følgende om Redline Challenge: “Jeg er utrolig begejstret over dette års tema, eftersom det handler om hele essensen af fotografering. Fotografering handler om at fange stærke følelser, om vi mennesker, og om hvordan jeg føler om øjeblikket frem for mig. Som dommer vil jeg kigge efter en historie, en fortælling. Jeg håber også at kunne se et overraskelseselement. Men jeg vil også se et unikt perspektiv: Hvordan ser deltagerne verden gennem deres øjne? Alt er blevet fotograferet i et vist omfang, så jeg vil virkelig se personligheden bag objektivet.”

Canons fotokonkurrence Redline Challenge er tilbage, i år med temaet ‘A Split Second Story’Deltagerne kan indsende deres bidrag fra den 19. august til og med den 16. september 2022. For præcise detaljer se ‘Vilkår og betingelser’.

Besøg https://www.canon.dk/get-invol… for at deltage i Canon Redline Challenge 2022.

Besøg https://www.canon.dk/get-invol… for at læse alle vilkår og betingelser.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>