Reduceret klimaaftryk bliver standard i Lenovos nye Yoga-enheder
Hjem LEVERANDØRLENOVO Reduceret klimaaftryk bliver standard i Lenovos nye fleksible Yoga-enheder

Reduceret klimaaftryk bliver standard i Lenovos nye fleksible Yoga-enheder

Af Redaktionen

Køber du en af Lenovos nye Yoga Slim-computere, sikrer du samtidig, at CO2-udledningen fra maskinens livscyklus automatisk bliver klimakompenseret.

Lenovos klimakompensationsordning CO2 Offset Service bliver nemlig standard for hele den nye 7. generation af Lenovos fleksible Yoga-serie på tværs af hele EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Reduceret klimaaftryk bliver standard i Lenovos nye Yoga-enheder

Det betyder, at den gennemsnitlige CO2-udledning fra hver af de nye Yoga-enheder bliver kompenseret via en række FN-godkendte klimaprojekter under United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC). Lenovos CO2-kompensationsordning er beregnet på hele enhedens livscyklus – fra fremstilling over transport og op til fem års gennemsnitlig brug. De finansierede projekter, der indgår i klimakompensationen, gavner lokalsamfund over hele verden gennem forskellige initiativer, der støtter produktion af vedvarende energi.

Lenovo skærper det grønne fokus

I 2020 lancerede Lenovo som en af de første computerproducenter en CO2-kompensationsordning til virksomhedens erhvervskunder for at understøtte kunderne i at opfylde deres egne bæredygtighedsmål. Siden har Lenovo udvidet sin valgfri service til også at dække forbrugerporteføljen og dermed give alle Lenovos kunder en nem og gennemsigtig mulighed for at håndtere klimaforandringer gennem CO2–kompensation. Projektet er en del af Lenovos bredere strategi og ambition inden for miljø, social ansvarlighed og god forretningsførelse (ESG), hvor techvirksomheden arbejder hen imod visionen om at blive CO2-neautral i 2050.

Nu har Lenovo taget yderlige et skridt i den bæredygtige retning og gjort den tidligere valgfrie CO2-kompensationordning til standard i den nye 7. generation af Yoga-enheder, herunder Yoga Slim 7i Pro X, Yoga Slim 7 Pro X, Yoga Slim 7i Carbon, Yoga Slim 7i Pro, Yoga Slim 7 Pro og Yoga 7.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>