Sådan får du en hverdag uden nøgler
Hjem NYHEDER Sådan får du en hverdag uden nøgler

Sådan får du en hverdag uden nøgler

Af Redaktionen

Med en digital lås i lejlighedens hoveddør slipper du for at huske på hvor du har lagt dine nøgler.

Sådan får du en hverdag uden nøgler 2Dine middagsgæster kan få en midlertidig kode som kan bruges til både gadedøren og hoveddøren til din lejlighed. Aptus’ adgangssystem betyder også at ejere af ejendomme slipper for at ligge søvnløse og tænke på nøgleproblematikker.

Tidligere havde ejendomsejere en hovednøgle til alle låse i ejendommen. Faldt hovednøglen i de forkerte hænder, var det dyrt og utrygt for beboerne. I dag kan du åbne døre med fingeraftryk, koder, fjernbetjening, nøglebrikker eller en mobil nøgle.

-Vi har i mange år tilbudt porttelefoner og adgangskontrol til fælleslokaler. Med digitale låse til lejligheder åbnes der muligheden for mobile nøgler til servicepersonale og entreprenører, hvilket forenkler den fysiske nøglehåndtering og reducerer miljøbelastende bilture, siger Mårten Frostne, adm.dir. hos Aptus Elektronik.

Der tales om digitale låse til vareleveringer til hjemmet. Det der ikke får opmærksomhed, er ejendomsejernes behov i forbindelse med administration. Man vil have en løsning hvor lejlighedens indehaver nemt og sikkert kan betjene låsen til sin lejlighed, og hvor administrationen samtidig bliver effektiv uden hovednøgler.

– Ved at kombinere adgangssystemer til fælles døre med de nye digitale låse til lejlighederne og mobile nøgler kan behovene hos både indehaverne af lejlighederne og ejeren af ejendommen tilgodeses, siger Peter Johannesson, produktchef hos Aptus Elektronik.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>