Samsung Electronics præsenterer ny bæredygtighedsstrategi
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung Electronics præsenterer en ny bæredygtighedsstrategi

Samsung Electronics præsenterer en ny bæredygtighedsstrategi

Af Redaktionen

Samsung Electronics præsenterer en ny bæredygtighedsstrategi med globale forpligtelser og strategier for brug af flere vedvarende energikilder.

Målet er at opnå netto-nul CO2-emissioner.

Samsung vil også investere og forske i nye teknologier, herunder udvikling af mere energieffektive produkter og øget genbrug af vand.

En del af den nye strategi er målet om at opnå netto-nul CO2-emissioner hele vejen rundt i Device eXperience Division (DX) senest i 2030 og i alle globale aktiviteter herunder Device Solutions Division (DS)*, senest i 2050. Foranstaltningerne der skal gøre målet muligt, omfatter en forbedring af Samsung Electronics’ produkters cirkulære karakter, f.eks. ved at erstatte råmaterialer med genbrugsmaterialer. Eksempler på tidligere initiativer omfatter udskiftning af en del af plastindholdet med havplast, som er plastik fremstillet af gamle fiskenet fra havbunden. Plastikindholdet i udvalgte mobiltelefonkomponenter er op til 20 % havplast: låseknappen på Galaxy S22-serien, S-pennen på Galaxy S22 Ultra og touch pladen på Galaxy Book2 Pro 360.

Med den nye strategi har Samsung Electronics udvidet sit system til genanvendelse af elektronikaffald fra 50 lande til 180 lande verden over. Udover at have systemer som krævet af lovgivningen, som eksempelvis i de nordiske lande, har Samsung også indført tilsvarende foranstaltninger i lande, hvor det ikke er et krav.

Samsung Electronics har også tilsluttet sig RE100, et globalt initiativ hvis medlemmer har som mål at nå 100% vedvarende energi hen over hele linjen**, herunder fabrikker og kontorer (eksempelvis sol, vind og vand). RE100 er en del af organisationerne Climate Group og CDP (Carbon Disclosure Project). Som en del af denne forpligtelse har Samsung Electronics som mål udelukkende at anvende vedvarende energi i Europa, USA, Kina, Sydvestasien, Vietnam, Central- og Sydamerika, Sydøstasien, SNG-landene og Afrika senest i 2027.

Samsung Electronics præsenterer ny bæredygtighedsstrategiDen nye plan bygger på Samsung Electronics’ kontinuerlige bæredygtighedsindsats. En del af den nye strategi er at udvide omfanget af investeringer i bæredygtighed til ca. 5 mia. Euro. Samsung vil udvikle nye teknologier og implementere yderligere metoder for at bidrage til en forbedret produktudvikling, herunder fokus på at udvikle produkter med længere levetid ved at skabe mere bæredygtige batterier og mere energieffektive produkter. Disse metoder og foranstaltninger omfatter udskiftning af råmaterialer med genbrugsmaterialer, f.eks. for udvalgte mobiltelefonprodukter, der indeholder havplast.

* DX-divisionen omfatter virksomhedens forretninger inden for forbrugerelektronik, herunder Mobile eXperience, Visual Display, Digital Appliances, Networks og Health & Medical Equipment, mens DS-divisionen omfatter forretningerne Memory, System LSI og Foundry.

** Dette gælder kun for virksomhedens egne foretagne, ikke for underleverandørers.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>